A Casio a Scuderia Toro Rosso rajongói előtt tiszteleg

forrás: Prím Online, 2018. július 5. 08:23

Hét futamhétvége után július 27-29. között ismét Magyarországra látogat a száguldó cirkusz. A Scuderia Toro Rosso csapat együttműködő partnere, a Casio bejelentette, hogy új karórákkal bővíti limitált kiadású Forma-1-es kollekcióját. „A japán kézművesség hagyományait felelevenítő órák már 10 éve vannak jelen a versenysorozatban. A Gerhard Berger által alapított istállóval pedig 2016-ban kötött megállapodást a gyártó” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

A Casio Forma-1-es órái tökéletes összhangban vannak a népszerű versenysport dinamizmusával és csillogásával. Az egyedi kollekciót eddig egy fémszíjas (EFR-557TR-1AER), egy műanyagszíjas (EFR-557TRP-1AER) és egy szövetszíjas (EQB-800TR-1AER) óra képviselte. A paletta most négy új Edifice fém sportkarórával bővül. „Valamennyi óra díszdobozban kerül értékesítésre és magán viseli a Scuderia Toro Rosso csapat egyedi arculati színeit. A mutatók pedig a versenyautók jellegzetes sebességmérőit idézik meg a tökéletes hatás érdekében.” – hangsúlyozta a Casio termékmenedzsere. 

 

EFR-559TR-2AER 

Az EFR-559TR-2AER széles fémszíjjal és extravagáns lünettával emelkedik ki a kollekcióból. A fémes hatás az óra számlapján is visszaköszön, mivel a nagymutató és a percmutató is ezüstös bevonatot kapott. A lünettán látható csavarok pedig a japán gyártó manufakturális hagyományait elevenítik fel. A csapat színei szolidan jelennek meg az órán: a számlap kékes árnyalatot kapott, míg a másodpercmutató, illetve a másodperceket jelző kis rovátkák piros színben pompáznak. A modell javasolt fogyasztói ára 69 990 Ft. 

 

 

EFR-559TRP-2AER

Az új Scuderia Toro Rosso órák közül ez az egyetlen modell, mely a műanyagszíjas kronométer kedvelőket veszi célba. Az EFR-559TRP-2AER metálkék számlapjával és a piros csíkozással hívja fel magára a figyelmet. Az óra tokja robosztus, rozsdaálló acélból készül, megjelenítve ezzel az időtállóságot, míg a műanyagszíj a sportosságot hivatott képviselni.  Ezen modell is 69 990 Ft javasolt fogyasztói áron vásárolható meg. 

 

 

EFS-S520TR-1AER

A kínálatban eggyel magasabb szinten foglal helyet az EFS-S520TR-1AER, mely szolid lünettájával és fekete számlapjával elsősorban a sportos eleganciát kedvelő Forma-1 rajongókat kívánja megszólítani. Érdekesség, hogy a fokozottan karcálló zafír kristályüveg mögé rejtett számlap szoros kapcsolatban áll a versenyautók világával, ugyanis szénszálas erősítésű műanyagból készült, melyet előszeretettel alkalmaznak a Forma-1-es autókban is. Ez az óra ráadásul Solar-technológiát alkalmaz, így nincs szüksége elemre, hiszen természetes vagy mesterséges fény mellett is megbízható teljesítményt nyújt. Ajánlott fogyasztói ára 84 990 Ft. 

 

EQB-900TR-2AER

A kínálat csúcsát egyértelműen az EQB-900TR-2AER képviseli, mely az Edifice termékcsalád EQB-900-as modelljéből került kifejlesztésre és a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően akár okostelefonos alkalmazással is használható. Ezt a karórát elsősorban merész dizájnja és feltűnő tokja miatt kedvelik, mely kisebb és könnyebb más, okostelefonokhoz csatlakoztatható Edifice órákhoz képest. Az óra a világ bármely pontján képes a pontos idő kijelzésére, mivel az alkalmazáson keresztül naponta négyszer frissíti önmagát. A szintén Solar-technológiás EQB-900TR-2AER-t olyan hasznos funkciókkal látták el, mint például a töltöttség kijelző, az öröknaptár, vagy éppen az ébresztési lehetőség. Sőt, a telefon képes „megtalálni” az elkeveredett mobiltelefont is. „Az új Scuderia Toro Rosso limitált óráknál kivételesen fontos a köridő mérése, éppen ezért az 1/1 másodperces stopper mellett 1/1000 másodperces mérési funkcióval is rendelkezik, melynek mérési ideje eléri a 24 órát. Memóriájában pedig 100 rész- és köridő kereshető vissza” - tette hozzá Nagy Sándor. A modell javasolt fogyasztói ára 159 990 Ft. 

 

 

A Casio 2019-ig végéig biztosan folytatja az együttműködést a Scuderia Toro Rossóval, melynek színeiben idén Pierre Gasly és Brendon Hartley állhat rajthoz a 33. Magyar Nagydíjon. 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50