Összefogva edukál a magyar keresőmarketing szakma

forrás: Prím Online, 2020. június 1. 14:55

A 2019-ben megalakuló DIMSZ Keresőmarketing tagozata közös kommunikációs platformot indított a keresomarketing.hu webcímen. Az oldal és a szervezet célja egyaránt egy olyan hiteles szakmai bázis kialakítása, mely magas színvonalú edukatív tartalmak és megbízható szakmai információk forrása.

 

Edukációs cikksorozat

A keresomarketing.hu-n a következő egy hónapban, a DIMSZ SEM tagozatban szereplő, elismert hazai szakemberek által összeállított tematikában jelennek meg cikkek, melynek célcsoportja minden olyan hazai vállalkozás vezetője vagy tulajdonosa, a szakmában aktív marketing szakember és fiatal pályakezdő, aki még csupán érdeklődik vagy már aktívan használja a keresőmarketing eszközeit.

 

PPC felületek, Google és YouTube Ads, Facebook és Instagram hirdetések, üzleti kapcsolódási pontok, UX/UI. A megjelenő cikkek tematikájának kialakításakor nem más volt a cél, mint hogy a lehető legmagasabb szakmaisággal, ám az ügyféloldal számára is érthető, átlátható formában kerüljenek összeállításra az anyagok. 

 

Bay Áron, a tagozat elnöke elmondta: „Az elmúlt években számos középhaladó és haladó szintű szakmai anyagot készítettek a tagozatban aktív szakemberek. Ezzel az edukációs projekttel elsősorban azokat célozzuk, akik még csak most ismerkednek a digitális marketing ezen speciális területével. Szeretnénk megmutatni, hogy a keresőmarketing egy komplex terület számos lehetőséggel, amiből a megfelelő eszközök kiválasztásával minden hazai vállalkozás profitálhat.”

 

Ingyenes kutatási anyag

A szakmai összefogás, a sikeres tag -és közös platformindulás mellett a szervezet teljes mértékben ingyenesen letölthetővé tette tavaly év végén készült kutatását, mely a „Hogyan válasszunk keresőmarketing ügynökséget?” kérdésre kereste a választ. A hiánypótló kutatás teljes verziója részletesen bemutatja a hazai vállalkozások döntéshozóinak preferenciáit a digitális ügynökségválasztással kapcsolatban. 

 

A tagozat idei célkitűzései között szerepel még egy olyan oktatási sorozat létrehozása, mely az utánpótlásképzést támogatja. Ehhez minden részt vevő tag delegál oktatót, így a hallgatók tudása széles körű, minden fő területet érintő, mégis keresőmarketing specifikus. A képzésben való részvétel limitált, költségtérítéses és ösztöndíjas konstrukcióban lesz elérhető.

 

A kutatás teljes anyagát, a friss szakmai tartalmakat és a később induló oktatási lehetőségre vonatkozó információkat egyaránt a keresomarketing.hu oldalon teszi elérhetővé a DIMSZ keresőmarketing tagozata.

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50