Spéci K&H belépővel lehet menni az e-játékosok seregszemléjére

forrás: Prím Online, 2022. május 25. 21:40

Újra összegyűlnek a gamerek idén júniusban az egyik legjelentősebb e-sport-kiállításon, a Play IT Show-n, amelyen ezúttal a játékok mellett a bankolás is főszerepet kap. Az innovatív digitális megoldásairól ismert K&H most kivételeset lépett, élményekkel teli kirándulásra hívja az érdeklődőket a kiállításon: kedvezményes jegyet kínál a rendezvényre, akik különleges tapasztalatokkal gazdagodhatnak.

A fiatalok ma már korábban ismerkednek meg a mindennapi bankolással az egy-két évtizeddel ezelőtti helyzethez képest – részben azért, mert mindenhol szembejön a digitalizáció és egyre nagyobb teret nyernek a készpénzmentes megoldások. Másrészt az e-sportot, számítógépes, konzolos, mobilos alkalmazásokat kedvelő fiatalok napi szinten bonyolíthatnak a játékokhoz köthető  mikrotranzakciókat, így az életük része a bankolás – közölte a K&H. A folyamat erősödését mutatja, hogy 2021-ben közel 25 ezer 14-18 éves fiatalnak volt ifjúsági számlája a K&H-nál, ami a 2020-as szinthez képest 24 százalékos, a 2019-es – vagyis a járvány előtti – helyzethez viszonyítva 69 százalékos emelkedésnek felel meg. 

 

A már említett e-sport kiemelkedő szerepet kap a körükben: ma Magyarországon több mint 600 ezren “űzik”. A szektor tavaly 50 milliárd forintos forgalmat ért el. A 14-29 éves korosztály döntő része, 84 százaléka játszik valamilyen elektronikus eszközön rendszeresen. A 14-18 évesek hetente átlagosan 15 órát, az úgynevezett “heavy gamerek” még többet, 20 órát játszanak. Tízből négyen pedig már részt vettek nagyobb szabású e-sport-eseményen vagy játékbemutatókon. 

 

 

A koronavírus-járvány azonban a számukra is kényszerszünetet jelentett, mert elmaradt az egyik legnagyobb seregszemle, a Play IT – az idén azonban június 11-én és 12-én Budapesten mindent bepótolhatnak. A K&H kivételes megoldást kínál a látogatóknak: pénzért nem megvásárolható élményt nyújt a pénzintézet.  Az innovatív digitális megoldásairól ismert K&H most kivételeset lépett, élményekkel teli kirándulásra hívja az érdeklődőket a kiállításon: kedvezményes jegyet kínál a rendezvényre. 

 

"K&H Kedvezményes normál jegyet" kizárólag elővételben veheti meg bárki, aki regisztrált az eseményre. A K&H-s jegy egy-egy napra 1500 forint, miközben a normál jegyért 4000 forintot kell fizetni elővételben, a helyszínen pedig 4500 forintot. A K&H emellett akcióval is készült: május 27-ig az első 400 – a kampány feltételeinek megfelelő - K&H ifjúsági számlanyitó K&H Limitált jegyet kap a rendezvényre. Utóbbi belépővel a ComiCont is meglátogathatják, gyorsítósávon mehetnek a rendezvényre, arról nem beszélve, hogy az eseményre ellátogató influenszerekkel is találkozhatnak. 

Kulcsszavak: e-sport Play IT Show

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50