A Huaweié az idei év legjobb prémium okosórája az EISA szerint

forrás: Prím Online, 2023. augusztus 18. 17:53

A HUAWEI WATCH Ultimate nyerte el az EISA (Európai Kép- és Hangszövetség) 2023-2024 legjobb prémium okosórájának járó díját. A több mint hatvan nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklap és online médium szakíróit tömörítő szövetség zsűrije szerint a WATCH Ultimate a kiváló minőségű, innovatív anyagokat – cirkónium-alapú folyékony fém, zafírüveg és kerámia – ötvöző kialakítása, a szinte bármilyen alkalomhoz passzoló, stílusos dizájnja, a hosszú üzemideje, valamint a fejlett egészségtámogató funkciói miatt emelkedik ki a prémium okosórák mezőnyéből.

Az EISA minden évben listát állít össze a kiemelkedő szórakoztató elektronikai termékekről. Hat kategóriában a legfejlettebb technológiákat és funkciókat ötvöző, kiemelkedő teljesítményű új termékek közül szavazással választotta ki a szövetség közgyűlése az egyes kategóriák győzteseit. A zsűri idén a HUAWEI Watch Ultimate-nek ítélte oda a „2023-2024 legjobb prémium okosóra” díjat. 

 

 

Az EISA szerint a kiváló stílus és a mély funkcionalitás ötvöződik a Huawei pompás Watch Ultimate készülékében, amely ideális társ bárki számára, aki okosfunkciókkal ellátott órára vágyik, és azzal az élvonalba szeretne tartozni. „Egy nagyszerűen megtervezett eszköz, amely képes lépést tartani a pörgős életmóddal és a kalandokkal” írják összegzésükben.

 

 

Luxusórákat idéző dizájn, prémium kialakítás

 

A HUAWEI WATCH Ultimate nemcsak a fejlett technológiákat felsorakoztató, egészséget és életmódot támogató jellemzőivel nyűgözi le viselőjét, hanem stílusos és gyakorlatilag bármilyen alkalomhoz illő dizájnjával is – legyen szó hétvégi túrázásról vagy egy exkluzív eseményről. A Voyage Blue és Expedition Black színekben elérhető HUAWEI WATCH Ultimate órához cirkónium-alapú folyékony fém anyagot használt a gyártó, amelynek keménysége, vízállósága és kopásállósága meghaladja a titánét és a rozsdamentes acélét. Az EISA emellett kiemelte a WATCH Ultimate zafírüveg burkolatát és kerámia keretét, amely egy vékony, 1,5 hüvelykes AMOLED kijelzőt keretez. Az anyaghasználat így a még nagyobb strapabírás mellett a hagyományos luxusórákra emlékeztető, elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek.

 

 

Kiváló társ vízben és szárazföldön egyaránt

 

A HUAWEI WATCH Ultimate-tel 100 méteres vízállóságot kínál, ez olyan funkció, amellyel kevés más termék rendelkezik az okosórák piacán. A 10 ATM merülési képesség nemcsak a vízállóság mechanikájára utal, hanem az órát egy fejlett búvárkomputerrel is ellátta a gyártó, amely útmutatást és technikai eszközöket biztosít a felhasználóknak a víz alatti merülésekhez, legyen szó szabadtüdős merülésekről vagy profi búvárkodásról.

 

Az óra természetesen nem csak vízben, hanem a szárazföldön is kiválóan teljesít. Az Expedíció módot a precíziós, kétfrekvenciás ötrendszerű GNSS helymeghatározási képesség és a nagy teljesítményű szabadtéri sportolási funkciók hajtják. Amikor az Expedíció mód aktív, az óra olyan adatokat jelenít meg, mint az idő, az akkumulátor töltöttsége, a dátum, a pulzusszám, az útpontok távolsága és az edzés során megtett távolság, ezekkel segítve a felhasználókat helyzetük és tevékenységük jobb megértésében. A kültéri környezeti információk, például a tengerszint feletti magasság, a légnyomás, az időjárási figyelmeztetések, a napkelte és napnyugta, a holdfázis és az árapály jól láthatóan jelennek meg, segítve a felhasználókat, hogy tájékozódjanak a környezeti változásokról, és elkerüljék a vihar, villámlás és mennydörgés miatti veszélyes helyzeteket.

 

 

Akár két hétig is bírja töltés nélkül

 

Az EISA a HUAWEI WATCH Ultimate teljesítményét is dicsérte. Az okosóra 530mAH-s akkumulátorának köszönhetően a felhasználók akár 2 hetet is eltölthetnek*  az órával anélkül, hogy aggódniuk kellene az akkumulátor lemerülése miatt. Ha az akkumulátor mégis lemerülne, a vezeték nélküli gyorstöltő mindössze 10 perc alatt 25%-ra, 60 perc alatt pedig teljesen feltölti az órát.

 

 

Az EISA ítészei nem először díjaztak Huawei-okosórát: a gyártó viselhető eszközei az elmúlt években sorra nyerték el a szövetség szakíróinak elismerését, 2019 és 2023 között már negyedik alkalommal választottak Huawei-okosórát a legjobbnak valamely kategóriában. A vállalat sorra hozza az okosóra-innovációit a magyar piacra is: július elején érkeztek Magyarországra a gyártó legújabb prémium okosóra sorozatának képviselői. A futurisztikus dizájnú HUAWEI WATCH 4 és WATCH 4 Pro modellek önálló eSIM funkciókkal rendelkeznek, emellett egyidejűleg hét érték – az EKG, véroxigén-szint, pulzus, bőrhőmérséklet, stressz-szint, artériás érfalmerevség, valamint a tüdőfunkció – figyeléséhez is hozzájárulhatnak**.

 

____________________________

*A Huawei labóratóriumi tesztjei alapján. A tényleges használat a termékkülönbségek, felhasználói szokások, illetve a környezeti változók miatt változhat.

Az akkumulátor 14 napig bírja a következő helyzetekben: 30 perc Bluetooth hívás/hét, 30 perc zenelejátszás/hét, pulzusfigyelés engedélyezve, HUAWEI TruSleep alváshoz engedélyezve, 90 perc edzés/hét (GPS engedélyezve), üzenetértesítések engedélyezve (50 SMS, 6 hívás és 3 riasztás/nap), 200 képernyőbekapcsolás/nap.

Az akkumulátor 8 napig bírja a következő helyzetekben: 30 perc Bluetooth hívás/hét, 30 perc zenelejátszás/hét, pulzusfigyelés engedélyezve, HUAWEI TruSleep alváshoz engedélyezve, stresszfigyelés engedélyezve, 180 perc edzés/hét (GPS engedélyezve), üzenetértesítések engedélyezve (50 SMS, 6 hívás és 3 riasztás/nap), 30-percnyi képernyőbekapcsolás/nap.

**Ez a termék nem orvostechnikai eszköz, ezért ellenőrzési adatai és eredményei csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául.

Kulcsszavak: Huawei EISA Award okosóra

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36