Munkaerőpiac 2023. Bezárt! Fókuszban a béremelésnél jobb megoldások!

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 3. 13:17

Rekordot döntött idén a csődbejelentések és cégfelszámolások száma nálunk és az EU-ban is. Már egy éve technikai recesszióban a hazai gazdaság. De a béreket emelni kell, ha fedezet nincs rá, akkor is. Kötelezően és kényszerből is. Ilyenkor kell elővenni a híres vállalkozói leleményességünket! A PP Konferenciaközpont és a BKIK  Munkaerőpiac 2023. Bezárt! című szeptember 28.-i konferenciáin sok jó megoldást fognak átadni az előadók.

Sok jó megoldás van arra, hogyan lehet a munkáltatói kötelezettségekből adómentes vagy kedvezően adózó juttatásokat adni. Biztosan nem használtunk ki minden foglalkoztatási adókedvezményt, támogatást sem. Mindent elmondunk erről is.

 

Itt van megoldásként még a mesterséges intelligencia, az automatizáció. De ahhoz pénz kell, kigazdálkodható kamattal. Erre is lesz sok jó tippünk.

 

Ha elbocsátás helyett inkább a munkavállalók digitális képességének fejlesztésére költünk, hatalmas csoda történik. Kiugró hatékonyságnövekedés!

 

 

Itt a home office vége? A vállalatok világszerte ellene vannak, mert jelentős teljesítésromlást éltek meg. De a munkavállalók ragaszkodnak hozzá. Hogyan oldjuk fel ezt az érdekellentétet?

 

A Z-generációval nem lehet dolgozni! Ez a vezetők felmérésekkel alátámasztott lesújtó véleménye. Pedig csak belőlük van munkaerő-utánpótlás. Meg kell oldani ezt a problémát is!

 

Szinte teljes a foglalkoztatás, mégis még legalább 300 000 ember munkájára lenne szükség. Hol találunk új munkaerőt? Van sok jó megoldása az ezzel foglalkozó cégeknek.

 

Várunk a PP Konferenciaközpont Munkaerőpiac 2023. Bezárt! című konferenciáján. Személyesen Budapesten szeptember 28-án vagy másnaptól videófelvételről 9,5 napon keresztül.

 

Earlybird utolsó napja: szeptember 14.

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/munkaeropiac-2023-bezart/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59