A Toshiba légkondícionálója az európai otthonokba is fenntarthatóságot és természetes szépséget hoz

forrás: Prím Online, 2024. július 9. 11:41

A Carrier RLC Europe bemutatja a Toshiba márkájú DAISEIKAI 10 légkondícionálót, ami a fenntarthatóság, az elegáns dizájn és a teljesítmény új szintjeit hozza el az európai otthonokba. A Carrier RLC Europe az intelligens klíma- és energiamegoldások piacvezetőjének számító Carrier Global Corporation része.

A Carrier RLC Europe az elsőként a skandináv országokban elérhető DAISEIKAI10 egy olyan változatát fejlesztette ki, amely már az átlagos és meleg éghajlati viszonyoknak is megfelel Európa-szerte.

 

 

A DAISEIKAI új esztétikája az anyagkoncepcióból fakad: „Visszatérés a Földre”. A PEFC-tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható fatelepítésekből származó természetes farács egyedülállóvá teszi a terméket a légkondicionálók és hőszivattyúk piacán. A természetes farács egyedi erezetével, textúrájával és színtónusával minden otthonra testre szabja a DAISEIKAI 10-et, a meglévő légkondicionálókat lecserélő lakástulajdonosok számára pedig egy időtlen fehér panel is elérhető. Ezenkívül a DAISEIKAI 10 műanyag alkatrészeinek 43%-át is újrahasznosított anyagok teszik ki.

 

A kategóriaelső A+++ hűtési és fűtési energiabesoroláson, valamint a beltéri egység rendkívül csendes működésén kívül a DAISEIKAI 10 számos intelligens funkciót tartalmaz a lakástulajdonosok életstílusának komfortosabbá tételéhez. Többek között ilyen a több vezérlős megoldás, beleértve a luxus távirányító, a Wi-Fi/app, az intelligens hangvezérlés, a mozgáskövető funkció, illetve plazma ionizáló ultratiszta PM 2.5 szűrővel és bevonatolt tekerccsel.

 

 

A Toshiba DAISEIKAI 10 ideális választás a környezettudatos lakástulajdonosok számára, akik szeretnék megőrizni a bolygót a jövő generációi számára.

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hatalmas a kereslet a HONOR befelé hajlítható telefonjára

Kiválóan teljesített első napjaiban a már Európa több országában is kapható HONOR Magic V3. A Magyarországra október 1-jén érkező eszköz megjelenése első napján 56%-kal több eladást produkált, mint elődje, a HONOR Magic V2. A készletek kifejezetten korlátozottá váltak, de újabb, nagyobb szállítmány várható a napokban.

2024. szeptember 16. 20:28

Az ARUBA Hackathon visszatért – 24 órás verseny a legjobb fejlesztők számára

A vezető európai felhőszolgáltató ArubaCloud a ComputerTrendsszel együttműködésben a Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) szakmai támogatásával programozói hackathont rendezett idén szeptember 14-15-én, hogy ezzel is hozzájáruljon a magyarországi IT-tehetségek felfedezéséhez.

2024. szeptember 16. 18:49

Megvannak a Marketer of The Year hazai jelöltjei

A legnagyobb hatású, legeredményesebb marketingesek elismerése céljából új díjat alapított a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ). A szakmai zsűri ajánlása alapján, az idén először szervezett díj jelöltjei: Balogh Barbara (Velux), Bánhegyi Zsófia (Szerencsejáték Zrt.), Beke Zsuzsa (Richter), Mérő Ádám (The Coca-Cola Company), valamint Pantl Péter (MOL Group). A “Marketer of The Year” exkluzív díjat szeptember 19-én a Marketing Summiton adják majd át. Az elismerés valódi különlegessége az, hogy annak első helyezettje képviseli Magyarországot a European Marketing Confederation által szervezett, 2025-ös “European Marketer of The Year Award”-on.

2024. szeptember 16. 16:57

A Rubik-kocka 50. évfordulóját ünnepelték a Széchenyi-egyetem Innovációs Parkjában

A Rubik-kocka feltalálásának 50. évfordulója alkalmából Rubik Ernő világhírű feltaláló volt a Széchenyi István Egyetem és a győri önkormányzat vendége szeptember 12-én. A Győri Innovációs Park aulájában, a Kocka néven ismert épületben Rubik-kocka-kirakó versennyel és pódiumbeszélgetéssel ünnepelték meg a jubileumot.

2024. szeptember 16. 15:14

Szenzációs eredmény a Nemzetközi Mesterséges Intelligencia Diákolimpián

A négy magyar versenyző négy medált szerzett az első olyan mesterséges intelligenciára fókuszáló diákolimpián, amelyen nem csapatban, hanem egyéni versenyzésben mérték össze tudásukat. Az IAIO-t  (International  Artificial  Intelligence  Olympiad) az első alkalommal szeptember 8-12. között rendezték meg Rijádban.

2024. szeptember 16. 13:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27