Jürgen Klopp a MediaMarkt csapatához igazolt

forrás: Prím Online, 2024. szeptember 8. 10:22

Kiderült milyen szerepben láthatjuk a közeljövőben Jürgen Kloppot. A Liverpool FC volt világhírű edzője a MediaMarktSaturn csapatát választotta: a jövőben a márka első nemzetközi brand nagykövete lesz mind a 11 országban, ahol a cég jelen van, köztük természetesen Magyarországon is.

Jürgen Klopp bizonyítottan képes arra, hogy különböző embereket egy csapattá kovácsoljon és a legjobbat hozza ki belőlük a közös cél érdekében. Igazi csapatjátékos, aki számos együttest vezetett már győzelemre, miközben realista, pragmatikus és emberséges vezető hírében áll. A MediaMarkt üdvözli legújabb csapattársát, aki a nemzetközi brand kampányokban kap majd fontos szerepet – első lépésként karácsonykor láthatjuk majd a márka színeiben. Ez az első alkalom, hogy a MediaMarkt nemzetközi brand nagykövetet nevezett ki. Jürgen Klopp fiatalkora egy tekintélyes részét a MediaMarkt üzleteinek lemez osztályán töltötte – személyesen is erősen kötődik a márkához.

 

 

„50.000 helyett ma már 50.001-en vagyunk. Sikeresen leigazoltuk Jürgen Kloppot, mint a csoport új nemzetközi brand nagykövetét. Jürgen Kloppal egy meghatározó, markáns arcot kapott a cégünk, aki számos kampányban lesz a társunk. Jürgen Klopp egyedi, szenvedélyes. Hatására az emberek képesek kihozni magukból a legtöbbet – ahogy mi is. Tökéletes partner” – mondta el Michael Schuld, MediaMarktSaturn marketing vezetője.

 

Jürgen Klopp a világ egyik legelismertebb futball edzője. 2015-2024 között a Liverpool FC menedzsere volt, előtte pedig a BVB Dortmund csapatát vezette hét éven keresztül, amely idő alatt az együttes 2010/11-ben Bajnokok Ligáját is nyert.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Eurowag elhozza a digitalizációt a teherfuvarozásba

Az Eurowag, a kereskedelmi közúti fuvarozási (CRT) iparág vezető európai technológiai szolgáltatója a hannoveri IAA Transportation 2024 kiállításon jelentette be az ágazatban elsőként megvalósuló digitális platformjának ütemezett  bevezetését. Az Eurowag Office arra törekszik, hogy egy olyan digitális platformot biztosítson a teherfuvarozó vállalatok számára, amely a flottaüzemeltetéssel kapcsolatos feladatok teljes részét lefedi, ezáltal enyhíti a rájuk nehezedő nyomást és hozzájárul a hatékonysági hiányosságok csökkentéséhez. A platform alap funkciói ingyenesen elérhetők lesznek az Eurowag új és meglévő ügyfelei számára.

2024. szeptember 19. 10:07

Mától Magyarországon is Ayvens néven működik a legnagyobb hazai flottakezelő

Ayvens márkanév alatt folytatja tevékenységét hazánk legnagyobb flottakezelője és mobilitási szolgáltatója, az ALD Automotive | LeasePlan. Az új márka létrejöttének előzménye, hogy 2023 májusában a Societe Generale csoporthoz tartozó ALD Automotive felvásárolta a LeasePlant, az integráció egyik fontos lépéseként pedig immáron Magyarországon is Ayvens néven folytatja működését a vállalat. Az Ayvens világszerte 42 országban 3,4 milliós flottát üzemeltet, melyből több mint 550 000 elektromos meghajtású. Magyarországon az Ayvens közel 3000 ügyfele részére nyújt mobilitási megoldásokat, és összesen mintegy 33000 járműből álló flottát kezel.

2024. szeptember 18. 18:30

Együttműködési megállapodást jelentett be a SentinelOne és a Lenovo

Többéves együttműködést jelentett be a SentinelOne és a Lenovo, amely keretében Lenovo felhasználók millióinak teszik elérhetővé világszerte a mesterséges intelligencia által vezérelt végpont alapú biztonságot. A Lenovo a SentinelOne iparágvezető Singularity Platformját és generatív AI funkcióit (Purple AI) építi be új PC-ibe, valamint olyan frissítéseket kínál a felhasználóknak, amivel bővíthetik a ThinkShield biztonsági portfólióját és autonóm módon védhetik meg az eszközöket a modern támadásoktól.

2024. szeptember 18. 11:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34