Compaq: kiegészítők az iPAQ Pocket PC-hez

, 2001. április 17. 17:57
A Compaq több új, az iPAQ Pocket PC-hez kifejlesztett kiegészítő terméket mutatott be, és egyúttal bejelentette az iPAQ Pocket PC fejlesztői program kibővítését.
Az új RS-232 soros kábel segítségével a felhasználók mobiltelefonjukat modemként csatlakoztathatják a Pocket PC-hez. A mobiltelefonok többségével kompatibilis RS-232 kábel gyors soros kommunikációs porttal egészíti ki a PC-t az interneten vagy a vállalati intraneten keresztül bonyolított vezeték nélküli adatkommunikáció elősegítése érdekében. A felhasználók ezen túlmenően széles kínálatból választhatnak kiegészítőket (például az iPAQ Color Style Packs színösszeállításához illő, bővíthető sporttáskát vagy színes töltőtollakat) zsebszámítógépükhöz. A kiegészítő termékekkel kapcsolatban az alábbi címen található bővebb tájékoztatás:

http://www.compaq.com/products/handhelds/pocketpc/accessories.html.

A Compaq az iPAQ Pocket PC fejlesztői programmal kapcsolatos újdonságok sorában három olyan eszközről is beszámolt, amelyek a Pocket PC-hez készült bővítőcsomagok, illetve egyéb hardver- vagy szoftvermegoldások kifejlesztésének megkönnyítéséhez biztosítanak információkat és anyagokat (iPAQ Developer Source Kit CD-ROM, iPAQ Developer Sample Kit és iPAQ Expansion Pack Holder Kit). Az iPAQ fejlesztői programról a Compaq Solutions Alliance weboldalán olvasható részletes információ:

http://csa.compaq.com/index.html.

Kulcsszavak: periféria pda Compaq

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59