Waporizer: könnyű vezeték nélküli fejlesztés

Kollár Csaba, 2001. április 24. 21:31
A Dimon cég megalkotta az új Waporizer-t, aminek a segítségével XML és HTML oldalak konvertálhatók WML, XHTML, HDML és CHTM nyelvű oldalakba.
A Waporizer egy olyan eszköz a fejlesztők számára, amivel nagyon könnyen tudnak alkotni vezeték nélküli oldalakat. Az első kiadás még csak a WML nyelvre koncentrált, de a most megjelent verzió már – a tesztek tanúsága szerint is – megbirkózik a HTML és WML oldalak XHTML, HDML, CHTML, valamint WML nyelvekbe történő konverziójával is. További újdonság, hogy lehetőség van a webes oldalak nyugati és ázsiai szabvány szerinti átalakítására is.

A Dimon elnöke, Hjalti Thorarinsson a cég sajtótájékoztatóján kihangsúlyozta, hogy “partnereinkkel közösen dolgoztunk azon, hogy ne csak a klasszikus html oldalak gyors, hibamentes konverzióját tudjuk megoldani mobil környezetbe, hanem az olyan kívánságoknak is meg tudjuk felelni, ahol a kis képernyő – nagy képernyő gondját kell megoldani, mint pl. az Ipaq-nál”. Elemzők szerint a Waporizer új verziója az eddigi tapasztalatok szerint zökkenőmentesen birkózik meg a konverzióval, ami pozitívan befolyásolhatja a mobil internetes oldalak számának növekedését is. További információk, és a trial verzió letölthető a cég web-site-járól.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59