RealNetworks Unifi: új felhő az internet egén

Vértes Judit, 2011. január 6. 23:12

A különböző eszközökön, különböző könyvtárakban, online oldalakon tárolt kép-, hang- vagy video fájlokat most egyesíthetjük a RealNetwork új Unifi felhő-szolgáltatásának segítségével.

A különböző Cloud-computing  szolgáltatások használata  még nem igazán terjedt el napjainkban. Néhány nyitott szellemű üzletemberen és az új iránt fogékony vásárlón kívül nem sokan veszik igénybe ezt a szolgáltatást. De a RealNetworks bízik abban, hogy a fogyasztók többsége hamarosan élni fog ezzel a lehetőséggel, és a média tartalmakat tárolásánál nem ragaszkodik a saját géphez, hanem azokat inkább a bárhonnan hozzáférhető felhőkben fogja tárolni.

Csütörtökön a RealNetworks bejelentette az Unifi multimédia központú cloud szolgáltatást, amely összegyűjti a különböző eszközökön és online helyeken tárolt fotóinkat, videóinkat, zenéinket. Egyetlen online felületről elérhetjük és rendezhetjük a különböző helyeken tárolt multimédia fájlokat, és bármelyik eszközre vagy oldalra új képeket, tartalmakat is tölthetünk fel. Ráadásul nincs semmi megkötés a fájl típusát vagy helyét illetően, úgyhogy bármilyen eszközről bármilyen tartalmat feltölthetünk, és természetesen mindehhez bárhonnan hozzáférhetünk.

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Újfajta trendek az irodában

A pandémiát követő időszak jelentős változásokat hozott a vállalatok irodaterületekkel kapcsolatos felfogásában, nagy hangsúlyt helyezve a vállalati kultúra és a produktivitás erősítésére az irodai jelenléten keresztül. A hibrid munkamódok trendje, amely a COVID-19 világjárvány idején nyert lendületet, fokozatosan visszaszorulóban van. A vállalkozások egyre inkább felismerik az irodaterek értékét az együttműködés, a tudásmegosztás és a vállalati kultúra erősítésében.

2024. május 17. 11:33

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59