Rekordot döntött az ESET: 75. alkalommal is elnyerte a „VB100“ díjat

forrás Prim Online, 2012. október 8. 11:11

Díjnyertes technológiájának idén 25. születésnapját ünneplő vezető proaktív biztonságtechnológiai vállalat, az ESET újabb mérföldkőhöz érkezett: 75. alkalommal nyerte el a Virus Bulletin „VB100“ díját .

A VB Award az egyik legelismertebb független, biztonsági szoftverek tesztelésével foglalkozó szervezet a világon. Az ESET NOD32 Antivirus többször nyerte el a “VB100“ díjat, mint a világ bármelyik másik vírusírtó terméke.

Az ESET NOD32 Antivirus 5-öt Windows 7 operációs rendszeren tesztelték, és minden kategóriában meggyőző eredményeket ért el. “Még hátra van egy nagyobb VB100 tesztelés, de az ESET jelenlegi termékeportfóliója szépen fejlődött az elmúlt pár évben és nagyon ritkán van vele probléma.” – áll a Virus Bulletin legutolsó jelentésében. Az VB Award szigorú tesztelési rendszere miatt – ahol például tiltott a tesztelés ismétlése, valamint részvételi díjat sem fogadnak el – az egyik legtöbbre tartott elismerés az antivírus iparágban.



„Az idén hetvenötödszörre nekünk ítélt elismerés igazán nagy mérföldkő az ESET életében. Pontosan 14 évvel ezelőtt nyertük az első ilyen díjunkat a NOD32 1.00 verziójával. Ezzel indult hódító útjára a NOD32 termék.  2012-ben pedig ez a díj bizonyítja technológiánk és csapatmunkánk állandóságát és megbízhatóságát.“ – mondta Richard Marko, az ESET vezérigazgatója.

“Már-már szinte elvárás, hogy elnyerjük ezeket a díjakat, azonban ez egyre több erőfeszítést és hibátlan munkát igényel.” – tette hozzá Juraj Malcho, az ESET vezető kutatója.

„Az ESET által biztosított kiemelkedő termékeket, a Sicontact Kft. a hazai telefonos és személyes ügyfélszolgálatával valamint az egész országra kiterjedő viszonteladói hálózatával igyekszik támogatni, így hosszútávú és magas színvonalat biztosítva a magyar ügyfeleknek” – mondata Béres Péter a Sicontact Kft., az ESET magyarországi disztribútorának IT vezetője.

Egyúttal az ESET együttműködésre lépett a Virus Bulletin-nel az évente megrendezésre kerülő, a vírusvédelemmel foglalkozó szakma által nagyra tartott esemény, a VB Konferencia idejére, melyre idén október harmadikától kerül sor a texasi Dallasban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05