Megújította vállalati arculatát és üzleti alkalmazásait a Unit4

forrás: Prím Online, 2015. március 27. 12:33

A Unit4 bejelentette People Platform keretrendszerét. Célja a következő generációs, önműködő vállalati alkalmazások támogatása, segítséget nyújtva a felhasználóknak az üzleti folyamatok hatékonyabb menedzselésében és automatizálva az alacsony hozzáadott értéket képviselő, ismétlődő feladatokat. A cég továbbá pénzügyi megoldásának legújabb verzióját, a korábban Coda néven ismert Unit4 Financialst is megújította.
 

A People Platform alapjaira épülő alkalmazások nyilvános vagy privát felhő szolgáltatásként, valamint helyszíni elérésű megoldásként egyaránt rugalmasan telepíthetők. E rugalmas architektúra lehetővé teszi, hogy a vállalatok az alkalmazásokat az üzleti igényeiknek megfelelően használják és telepítsék a Unit4 „Cloud your Way” módszertan segítségével.

 

A UNIT4 zászlóshajó ERP és pénzügyi megoldásai már a People Platform koncepciója szerint érhetők el, és a későbbiekben további alkalmazások is ennek alapjaira épülnek majd.

A People Platform segítségével az üzleti alkalmazások könnyen adaptálhatók a vállalatok jelenlegi is jövőbeli üzleti igényeihez. Az alábbi 4 réteg alkotja:

 

Személyes tapasztalat - a felhasználók alkalmazásokkal kapcsolatos tapasztalatai


Ez a réteg a mai digitális érának megfelelő konzisztens, egyszerű, releváns és teljeskörű felhasználói élményt biztosít.

 

Üzleti funkciók – válaszok a felhasználók üzleti igényeire


Olyan rugalmas üzleti funkcionalitásokat kínál, amelyek könnyedén adaptálhatók az ember-centrikus iparágak horizontális, iparág- és feladat-specifikus üzleti folyamataihoz.

 

Kontextusfüggő funkcionalitás – kontextus-függő, valamint valós idejű információk és prediktív analitikák

 

A kontextusfüggő funkcionalitás a Unit4 azon stratégiájának alapját képezi, amelynek fókuszában a szolgáltató és a kormányzati szektor számára kínált vállalati alkalmazások újragondolása áll. A közösségi és mobil megoldások, valamint a prediktív analitikák és a gépi tanulás technológiáira épül, amelyek révén olyan, önműködő üzleti alkalmazások kerülhetnek a felhasználók kezébe, amelyek még hatékonyabb ügyfélkiszolgálást tesznek lehetővé.

 

Rugalmas Alapok – Az Extend and Relate architektúra maximális rugalmasságot biztosít


• „Extend”: Lehetővé teszi az adatstruktúrák és a funkcionalitások modellezését a vállalatok és a felhasználók számára, a változó üzleti igényeknek megfelelően.
• „Relate”: Felhasználói kontextusba helyezi és ezáltal kiszélesíti az adatstruktúrákat és funkcionalitásokat. Azonnali összeköttetést teremt a modulok, a riportok és a Unit4 alkalmazásain belüli munkafolyamatok között.

 

Unit4 Financials átfogó vállalati pénzügyi rendszer

 

A Unit4 prosperáló zászlóshajó termékeinek egyike, a Unit4 Financials, teljesen új felhasználói felületet kapott. Az újonnan elindított Unit4 People Platform egyedülálló innovációira és alapkoncepciójára épülve az új verzió a hatékonyság és az üzleti folyamatokra történő rálátás teljesen új szintjét hozza el a pénzügyi részlegek számára. Nyitott architektúrája és hatékony API megoldása révén tökéletesen beilleszthető heterogén környezetekbe is, mivel egyéb alkalmazásokkal történő integrációja gyors és egyszerű.

 

Új „Flexi-fields” technológiája kiemelkedő rugalmasságot biztosít és lehetővé teszi a pénzügyi szakemberek számára, hogy az üzleti adatokat bármilyen más, akár a rendszeren belülről, akár kívülről származó, környezetfüggő információval, például pipeline adatokkal, ügyfélmegtartási adatokkal, stb. összekössék. Az üzleti felhasználók ezáltal hozzájutnak minden olyan kulcsfontosságú információhoz, amelyek a KPI-ok monitorozásához és elemzéséhez szükségesek lehetnek. Az új, környezetfüggő információk és adatok jövőbeli felhasználás céljából automatikusan rögzülnek a Unit4 Financials-ben. Az új verzióba ágyazott „in-memory” analitikák és funkciók lehetővé teszik a fontos adatok valós idejű elemzését és átfogó, döntés előkészítő rálátást biztosítanak a folyamatokra.

 

Azáltal, hogy a szakemberek kezébe adja a pénzügyi rendszerbe kerülő információk feletti rendelkezést, a Unit4 lehetővé teszi számukra, hogy minden fontos adatot könnyedén rögzítsenek és megtaláljanak. Azáltal, hogy ez egyetlen rendszeren belül lehetővé válik, nincs szükség a kritikus fontosságú adatok külön nyilvántartására olyan adatsilókban, mint az Excel táblázatok vagy egyéb rendszerek. A Unit4 Financials Version13 intuitív módon használható, könnyen adaptálható a változásokhoz és rugalmasan alakítható a felhasználói igényekhez.

 

Forrás: Unit4
 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05