Microsoft Cloud program: nagyvállalatok megoldásai a kisebbeknek is

forrás: Prím Online, 2015. december 8. 10:26

Idén szeptembertől bárki növelheti üzleti hatékonyságát, és csökkentheti vállalkozása költségeit a Microsoft új, felhőalapú Cloud Solution Provider Programja segítségével, amelynek bevezető partnere Magyarország vezető Microsoft disztribútora, a HRP Europe Kft. lett.

A Cloud Solution Provider Program három elemből áll: a termék; a hozzá kapcsolódó magyar nyelvű technikai támogatás; és olyan szolgáltatások, amelyek a bevezetést, a testreszabást és a használatot támogatják. A három összetevőből minden cég megfelelő csomagot állíthat össze saját igényeinek megfelelően, termék és technikai támogatás esetén rugalmas fizetési feltételekkel: a megszokott átalánydíjakkal és magas beruházási költségekkel ellentétben a kiadás a bevételekhez vagy a költségvetéshez illeszkedik, a szolgáltatások havidíjasak, mindig csak annyit fizetünk, amennyit használunk is. Akár naponta változtathatja az igénybe vett termékeket és azok mennyiségét!

A Cloud Solution Provider Programban többek között az alábbi termékek érhetők el: üzleti alkalmazások (Office, CRM), Levelezési és dokumentumkezelési megoldások (Exchange, Sharepoint), vállalati kommunikációs megoldások (Skype for business, Yammer), notebook és mobil eszköz management megoldások (Intune), dokumentumvédelmi megoldások (EMS), virtuális szerverek és mentési megoldások (Azure).





 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50