A láthatóság létkérdés a magyar kisvállalatok számára

forrás: Prím Online, 2016. március 1. 12:42

Látni, látszani, kiszolgálni. A magyar vállalkozások fontos sikertényezői ezek, amelyek megvalósulásában nyújtanak segítséget az Invitel, kifejezetten kisvállalatok mindennapi munkáját támogató szolgáltatásai.

A teljes mértékben kombinálható Profi vezetékes internet,- telefon- és TV-csomagok stabil telekommunikációs hátteret biztosítanak a cégeknek. Így a vállalkozások könnyebben megláthatják az üzleti lehetőségeket és leendő ügyfélkörüket változatos igényeikkel együtt. Egyben ők maguk is jobban láthatóvá, elérhetővé válhatnak és vevőik, megrendelőik kiszolgálása is egyszerűsödhet. Továbbá az Invitel versenyképes konstrukciójának köszönhetően, minél többfajta vezetékes szolgáltatást rendelnek meg egyidejűleg, annál nagyobb kedvezményben részesülhetnek a vállalkozások.

 

A magyar kisvállalatok sikerének záloga: látni, látszani, kiszolgálni

Az Invitel tapasztalatai szerint, a legfrissebb felmérések eredményeivel egybevágóan, a magyar kisvállalatok számára is egyre fontosabb kérdéssé válik az ügyfélszerzés és az ügyfélélmény fokozása. A potenciális megrendelők megcélzásához azonban maguknak a vállalkozásoknak is láthatóvá kell válniuk. Ehhez szinte elengedhetetlen az online jelenlét, egy egyszerűen létrehozható és fenntartható saját honlap, illetve a könnyen megjegyezhető, céges e-mail cím. A kisebb hazai cégek 56 százaléka azonban még mindig nem rendelkezik weboldallal. A hatékony ügyfélkezelés szempontjából éppen ilyen fontos az is, hogy egy vállalkozás telefonvonalai se legyenek állandóan foglaltak. Sőt, további sikertényező lehet, ha vendégkörük, ügyfeleik is használhatják Wi-Fi hálózatukat. A fogyasztók ugyanis ma már szinte természetesnek veszik az internet-hozzáférést a legegyszerűbb szolgáltatások igénybevétele során is. Emellett mind nagyobb igény mutatkozik a várótermekben, éttermekben, szálláshelyeken a publikus televíziózásra. Ezért a kisvállalatoknak a tökéletes ügyfélkiszolgálás érdekében a Wi-Fi mellett a jogtiszta, üzleti TV-szolgáltatás biztosítására sem árt gondolniuk. Ezt támasztja alá az az adat is, miszerint minden tizedik kis- és közepes méretű vállalat ma már okostévével is bővíti eszköztárát. 

 

 

Megbízható és professzionális segítség a mindennapi munkában

„Ismerve a kisvállalatok mindennapi munkáját, a szegmens sokszínűségét, kialakítottunk számukra egy olyan szolgáltatás-konstrukciót, amely hatékonyan támogatja működésüket. Profi elnevezésű portfóliónkkal a vállalkozások megbízható, professzionális és stabil szolgáltatásokra alapozhatják tevékenységüket. Kiemelve a mind fontosabbá váló internet elérhetőséget, amely az ügyfélszerzés szempontjából jelentős online jelenlétet is biztosítja számukra a már meglévő megrendelőik, vásárlóik igényeinek kiszolgálásán túl. Csomagjaink versenyképességét a szolgáltatási kör bővítésével is fokozni kívántuk. Ezért márciustól kisvállalati ügyfeleink az internet és telefon mellé már publikus TV-szolgáltatást is választhatnak, amellyel tovább növelhetik vendégeik kényelmét, elégedettségét” – fogalmazott Iski István, az Invitel lakossági és kisvállalati üzletágának marketingigazgatója.

 

 

Az Invitellel profin kombinálhatnak a vállalkozások

Az új konstrukció kialakításakor a szolgáltatáskínálat bővítése mellett az Invitelnél az is fontos szempont volt, hogy kedvezményes ajánlatokkal támogassák a vállalkozások munkáját. Egy kisvállalatnak ugyanis alaposan meg kell gondolnia kiadásait, beleértve telekommunikációs költségeit is. Az Invitel Profi céges vezetékes internet,- telefon- és TV-csomagjai teljes mértékben szabadon kombinálhatók, ezért minden érdeklődő megtalálja köztük a számára leginkább előnyös ajánlati struktúrát, és azt a szolgáltatást, amelyre valóban szüksége van. Legyen szó pékségről, kávézóról, ügyvédi irodáról, autószerelő műhelyről, étteremről vagy szálláshelyről. Ráadásul egyéves határozott idejű szerződéskötés esetén annál nagyobb havidíj-kedvezményben részesülhetnek a vállalkozások, minél többfajta vezetékes Profi szolgáltatást rendelnek meg egyidejűleg. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05