Profi szakembert találni még nem volt ilyen egyszerű!

forrás: Prím Online, 2020. október 29. 19:35

Szerződést kötött a Qjob.hu szakemberkereső és a DEKRA Akademie Felnőttképző Központ. A partnerség létrejötte által a DEKRA nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal rendelkező szakembereket biztosít majd a Qjob.hu felületén, ezzel nagyobb biztonságot adva az oldalon regisztrált megrendelők számára. De nem csak a szakik kiválasztása kap könnyítést, hanem a Qjob.hu segítené szeretné a DEKRA diákjait azzal, hogy tanulmányaik befejeztével gyakorlatot szerezhetnek az oldalra felkerülő alkalmi munkákkal. 

Gyakorlat teszi a mestert, tartja a mondás. Viszont néha előfordul, hogy egy képzés elvégzése után a szakember nem rendelkezik kellő gyakorlattal ahhoz, hogy felkérjék őt egy jól fizető munkára. A DEKRA Akademie Felnőttképző Központ és a Qjob.hu szakemberkereső a partnerségük létrejöttével pontosan ezen szeretne változtatni, és közös erővel megfelelő gyakorlatot biztosítani a DEKRA diákjainak. Azok a diákok, akik DEKRA oklevelet készülnek szerezni, tanulmányaik után lehetőséget kapnak arra, hogy a Qjob.hu felületén kínált alkalmi munkákból válogassanak kedvükre. A munkák elvégzésével a képzés során tanultak elmélyítésére és a munka világában való tapasztalat szerzésére kapnak esélyt a diákok.

 

A partnerség megkötésével egy új funkció is bevezetésre kerül a Qjob.hu weboldalán, amely a megbízók számára nyújt majd egy nagyobb biztonsági faktort a szakemberekkel szemben. Minden DEKRA által kiadott nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal rendelkező, regisztrált szakembert egy külön kitűzővel fogja megkülönböztetni az oldal. Az új funkció segítség lehet majd azoknak a megrendelőknek, akik esetleg eddig nem mertek feladatot kiadni bizalmatlanság miatt, de azok számára is, akik egy igazoltan okleveles szakemberre szeretnék magukat bízni. 

 

 

A szakemberek szakértelme széles skálán mozog, legfőképpen a ház körüli, vagy a házban lévő teendőkben tudnak segíteni. Megtalálható köztük rengeteg profi villanyszerelő vagy háztartási gépekkel foglalkozó szakember, de ha valakinek egy méhészre netán emelőgép-kezelőre, hegesztőre esetleg érintésvédelmi szakemberre lenne szüksége, így biztosan nyélbe tudnak ütni egy üzletet. 

 

A DEKRA Magyarország 1925-ös megalakulása óta azon dolgozik, hogy partnereinek a lehető legmagasabb fokú biztonságot nyújtsa a közlekedésben, a munkahelyeken és a háztartásokban. 

 

A vállalatcsoport szolgáltatási területeinek középpontjában az ember és az őt szolgáló eszközök állnak. Ez utóbbiakkal, azaz a gépekkel, berendezésekkel és mindazzal, ami azokkal kapcsolatos, az „Industrial” (ipari és építésügyi ellenőrzések, anyagvizsgálatok, felülvizsgálatok, termékvizsgálatok, terméktanúsítás, rendszertanúsítás, tanácsadás, munkahelyi vizsgálatok, környezetvédelmi vizsgálatok és munkavédelmi, környezetvédelmi szakértői tevékenység) és az „Automotive” (főként gépjárművek időszakos vizsgálata) üzletág foglalkozik. A „Personnel” ágazat súlyponti témája az ember: tevékenysége elsősorban képzésekre és továbbképzésekre terjed ki.

 

Felnőttképzőként a DEKRA Akademie Felnőttképző Központ célja a munkaerőpiacon keletkezett űröket betölteni, az elsajátított szakmákkal megélhetési biztonságot kínálva. 

 

A Qjob.hu szakemberkereső lényege, hogy bárki megadhat egy feladatot, amit el kíván végeztetni egy általa megszabott összegért cserébe, és ezekre az ajánlatokra szakemberek jelentkeznek. A Qjob.hu ezt az alkalmi munkafolyamatot igyekszik lebonyolítani, ezzel tehermentesítve a két felet egy gyors megoldást biztosítva. Remek üzlet ez a megbízó számára ugyanis akár 40%-ot is megtakaríthat a piaci árakhoz képest, miközben teljeskörűen ellenőrzött szakemberekkel lép kapcsolatba. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05