Smart company – 2024. Jövőre még okosabban!

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 27. 18:57

A smart company nem attól okos, mert a legfejlettebb technológiák által vezérelt. Az az okos cég és okos iroda, amit folyamatosan egyre kevesebb költséggel sokkal hatékonyabban, jóval nagyobb árbevétellel, nyereséggel működtetünk. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Smart company – 2024” című konferenciáján a cégtulajdonosok megtudhatják, hogy milyen eszközök és módszerek szükségesek az okos céggé váláshoz.

Okos az a kkv, amely folyamatosan erős tempóban növeli a hatékonyságát. A technológiavezéreltség még önmagában nem tesz okossá. De ajánlatos ezt az alapot kiépíteni. Okosan választani a gépi és az emberi intelligenciák kínálatából! ­ – Az is egy hasznos tudás!

 

Hatékonyan, adatvezérelten, olcsón, költségeket csökkentve okos céget építeni egy kkv-nak?  Ezt a bravúrt mivel lehet elérni? Digitális, gépi, mesterséges és emberi intelligencia milyen keverékével? – Ez már a tevékenységünktől függő technikai és pénzkérdés.

 

A siker nem elhanyagolható feltétele, hogy tudjunk okosan válogatni a smart company-vá válás megvalósításához szükséges segítő eszközökből, módszerekből. 

 

 

Vannak még rések a céged, irodád pajzsán? Biztosan tudunk újat mondani. Előadóink bemutatják a közeli jövőt és az okosabbá válás új eszköztárát. Lehet még sok olyan technológia, módszer, új tudás, ötlet, amit cégünkbe, irodánkba beépítve megerősödik a piaci pozíciónk.

 

Az okosodás nem pénz kérdése!

 

A PP Konferenciaközpont – BKIK Smart company – 2024 című hibrid konferenciáján október 12-én várjuk azokat a kkv-döntéshozókat, akik szeretnének egy rövid nap alatt megismerni új technológiákat, módszereket, melyek folyamatos fejlődésben tartják cégüket, ezáltal a versenyképességüket.

 

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól majd 10 napig videón megnézni az eseményt!

 

Earlybird utolsó napja: szeptember 28.

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/smart-company-2024/

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elmaradnak a nemzetközi átlagtól automatizálás és AI terén a magyar cégek

A vállalatok többsége digitálisan még éretlen, ha a HR folyamatok automatizációjáról van szó – derült ki egy friss felmérésből. A munkavállalók azonban korántsem tartanak annyira az AI előretörésétől, mint gondolnánk: mindössze tíz százalékuk gondolja azt, hogy a mesterséges intelligencia ténylegesen veszélyeztetné az állását. A kutatás arra a kérdésre kereste a választ, hogy a technológia gyors ütemű változása mellett mire számíthatnak az álláskeresők, a munkavállalók és a munkaadók a közeljövőben. 

2024. május 6. 18:10

Növényvédelmi drónpilótaképzést indít a Széchenyi-egyetem, az ABZ Drone és a CloudIA

A Széchenyi István Egyetem, az ABZ Drone Kft. és a Cloud for Intelligent Airplace Zrt. (CloudIA) együttműködési megállapodást kötöttek, amelynek keretében növényvédelmi drónpilóta-képzést indítanak, először május végén. Az oktatás az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karon valósul meg, elérhetővé téve a legmagasabb szintű drónképzést a régió szakemberei számára.

2024. május 6. 11:50

Mitől lesz okos a jövő hálózata

A jövőben a megújuló energiaforrások arányát növelnék a legtöbben, 2030-ra pedig a digitalizáció és az energiaellátás zöldülése a legmarkánsabban megmutatkozó igény - derül ki az E.ON Hungária Csoport reprezentatív kutatásából. A vállalatcsoport felkészülve a jövő kihívásaira, az elkövetkező években 1 milliárd eurót tervez költeni áramhálózatának fejlesztésére Magyarországon és folyamatosan keresi és alkalmazza azokat a megújuló energia használatát segítő innovatív eszközöket, amelyek a hálózat stabilitását és rugalmasságát szolgálják.

2024. május 6. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55