Az OTP Bank áruhitelei már az eMAG ügyfelei számára is elérhetők

forrás: Prím Online, 2024. július 11. 14:49

Az eMAG Magyarország stratégiai partnerséget kötött az OTP Bankkal azért, hogy még rugalmasabb fizetési megoldásokat kínáljon ügyfeleinek – ennek keretében az OTP áruhitel-ajánlatai is elérhetővé váltak az eMAG.hu-n. 

 

 Június hónapban háztartási nagygépet, okostelefont és tévét vettek részletre a legtöbben azok közül, akik az OTP áruhitelét választották az eMAG-on való vásárlásaik során

 Az OTP Bank áruhitel-konstrukciói között 0%THM-mel igénybe vehető ajánlatok is szerepelnek 

 Az új partnerséggel az eMAG a Cetelem és a Cofidis áruhiteleit egészíti ki új konstrukciókkal

 

A részletfizetést kínáló új szolgáltatás az eMAG által értékesített termékekre vonatkozik, egy egyszerű, gyors és bizony feltételek teljesülése esetén teljes egészében online zajló igénylési folyamatot követően lehet igényelni. A bevezető kampány keretében az OTP 4 és 20 hónapos futamidejű konstrukciói 0%-os THM-mel érhetőek el az eMAG-on – más, kamatos ajánlatokkal egyetemben.

 

Az eMAG által forgalmazott termékek esetében elérhető OTP Bank áruhitelével történő részletfizetés mobil vagy asztali böngészőből egyaránt elvégezhető. A felhasználók a termék kosárba helyezését követően, a fizetési folyamat során választhatják ki az áruhitellel való fizetést.  Azok számára, akik a személyes ügyintézést részesítik előnyben, az áruhitelre történő vásárlás az eMAG budapesti Etele Plázában lévő zászlóshajó üzletében is elérhető – a digitálisan felkészült vásárlók személyes ügyintézés esetében is papírmentesen intézhetik az igénylést.

 

 

"Az eMAG-nál mindent megteszünk azért, hogy segítsünk ügyfeleinknek a mindennapi életben szükséges termékek beszerzésében. Ebbe beletartozik az OTP Bank áruhitelének elérhetővé tétele a platformunkon, hogy bővítsük az ügyfeleink számára elérhető, könnyen használható pénzügyi szolgáltatások körét" – mondta Daradics Kinga, az eMAG Magyarország ügyvezetője.

 

Az OTP áruhiteleinek bevezetésétől számított első két júniusi héten a legtöbb ezt választó eMAG-ügyfél háztartási nagygépet, okostelefonot és televíziót rendelt. A notebookok és háztartási kisgépek részletre történő vásárlása szintén népszerű volt az ügyfelek körében.

 

Az eMAG tapasztalatai szerint a nyár beköszöntével nőtt a legjelentősebben a hitelre vásárolt okostelefonok aránya: ez nem meglepő, hiszen a nyaralók közül sokan most vásárolnak olyan új készülékeket, amelyek jobb akkumulátor-üzemidőt kínálnak, vagy jobb minőségű fotók és videók rögzítésére alkalmasak.  

 

Az OTP Bankkal, Magyarország egyik vezető pénzintézetével való együttműködés tovább egyszerűsíti a részletfizetést az eMAG-nál, miközben további lehetőségeket biztosít azoknak, akik a részletfizetést részesítik előnyben. Így az ügyfelek még inkább igényeikhez szabhatják, hogy melyik pénzintézet melyik hitelkonstrukciója felel meg nekik a legjobban. 

 

Az eMAG másik fontos újítása, a Magyarországon nemrég elindított eMAG Genius szolgáltatás, amelynek előfizetői egy előre meghatározott rendelési összeg elérése esetén mintegy hatmillió termék ingyenes kiszállítását vehetik igénybe, és heti rendszerességgel hozzáférhetnek exkluzív akciókhoz.

 

Az eMAG Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Zrt. a Cofidis és az OTP Bank Nyrt. magyarországi fióktelepének hitelközvetítője. A kijelölt pénzintézetek fenntartják a hitelbírálat jogát.

Kulcsszavak: eMAG webáruház OTP Bank

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az IFA 2024-en a HONOR, a Qualcomm és a Microsoft újradefiniálta a mobilos AI-t

A HONOR az IFA 2024-en három úttörő mobil AI-megoldást mutatott be: Snapdragon X Elite platformokkal működő AI PC-t, az AI Agentet és az AI Deepfake felismerőt. A bemutatót egy gondolatébresztő panelbeszélgetés kísérte, amelyen részt vett George Zhao, a HONOR vezérigazgatója, Alex Katouzian, a Qualcomm Technologies, Inc. MCX részlegének csoport GM-je és Mark Linton, a Microsoft partnerkészülék-értékesítési alelnöke. Együtt vizsgálták az AI és a Snapdragon technológia összefonódását, és megvitatták, hogy ezek az innovációk hogyan alakítják a mobil AI jövőjét.

2024. szeptember 7. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27

Már több, mint 1,2 milliót lopnak el egy-egy család számlájáról a csalók

2024. augusztus 13. 12:03

Hogyan védhetjük ki a gyakori Booking.com átveréseket?

2024. augusztus 7. 10:33