Már nálunk is kapható az OMODA 5

forrás: Prím Online, 2024. október 12. 11:52

Már Magyarországon is kapható a Chery Group rendkívül magas felszereltségű és remek ár-érték arányt képviselő autója, az OMODA 5. A hazai piacon újdonságnak számító márka forgalmazását négy budapesti és négy vidéki márkakereskedésben kezdték meg, ahol már ki is próbálhatók a járművek. 

Ünnepélyes keretek között mutatták be az OMODA 5 hazai forgalmazói hálózatát. Az eseményen részt vett Illés Boglárka, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára, Chen Yiwei, a kínai nagykövetség megbízottja, valamint Jochen Tüting, a Chery Europe GmbH ügyvezető igazgatója is. 

 

Goldberger Mária, a márka magyarországi képviseletének, a Genius Automotive Kft-nek ügyvezetője, a bemutató kezdetén üdvözölte a szakmai partnereket. Köszöntőjében kiemelte, az OMODA bemutatkozását a közeljövőben a Chery cégcsoport másik autómárkája, a prémium kategóriát képviselő Jaecoo követi majd a hazai piacon.

 

A forgalmazó képviselőjét Jochen Tüting követte a színpadon, aki elmondta: „A Chery International dinamikusan fejlődik és idén várhatóan az eddigi legjobb évünket zárjuk az eladások szempontjából. Eddig 2024-ben összesen 1,75 millió autót értékesítettünk, ami éves összevetésben közel 40 százalékos bővülésnek felel meg. Az exportforgalmunk elérte a 830 ezer darabot, ami több, mint 30 százalékkal múlja felül az egy évvel korábbit, ennek köszönhetően ma a Chery-t Kína legnagyobb autóexportőrjeként tartják számon. Azzal számolunk, hogy idén összesen 2,5 millió járművet értékesítünk majd. A Kínán kívüli piacokra szánt OMODA és JAECOO márkák kiválóan teljesítenek, hiszen január és augusztus között 146 ezret értékesítettünk belőlük, ezzel sikerült a tavalyihoz képest másfélszeresével növelnünk a forgalmat. A további terjeszkedéssel, így az új európai piacok megnyitásával pedig arra számítunk, hogy idén akár 300 ezret is értékesíthetünk ebből a két márkából”. 

 

 

A kínai Chery Group autója már most az ország több pontján elérhető, hiszen Budapest mellett négy vidéki városban is megkezdték a jármű forgalmazását. Az új márka célja, hogy innovatív, fenntartható és vonzó járműveket kínáljon a hazai vásárlóknak. A vásárlói élmény és az ügyfélszolgálati támogatás új szintre emelése ennek a stratégiának a része.

 

Az OMODA autómárka magyarországi forgalmazója a Genius Automotive Europe Kft.. Az érdeklődők jelenleg 8 márkakereskedésben találkozhatnak a hazai piacon újdonságnak számító autóval, és természetesen ki is próbálhatják azt. Budapesten négy, valamint Békéscsabán, Kecskeméten, Pécsett és Szegeden egy-egy szalonban lehet megnézni, kipróbálni és megvenni a járművet. Az OMODA 5 vásárlói kiemelkedő színvonalú ügyféltámogatást és szervizszolgáltatást vehetnek igénybe. 

 

Az OMODA 5-ből két modell érhető el. A Comfort (alapfelszereltség) 9.990.000, míg a Premium 11.490.000 forintos bevezető áron vásárolható meg. Az OMODA 5 1,6-os benzines crossover kibocsátás szempontjából az EURO 6e kategóriába tartozik. Az autó 7 év vagy 150.000 km garanciával érhető el, magánszemélyek és céges ügyfelek számára egyaránt. A jármű az EURO NCAP teszten 5 csillagot ért el.

 

A rendkívül kedvező ár-érték arányt az biztosítja, hogy már az alapfelszereltségű, vagyis a Comfort modellnél is számos extra lehetőség érhető el. Többek között 18” könnyűfém keréktárcsa, 12,3” dupla LCD kijelző, vezeték nélküli mobiltöltő (50W), tolatókamera, fűtéssel és szellőztető rendszerrel ellátott sport első ülések, Apple Carplay és Android Auto fedélzeti rendszerek, intelligens hangvezérlő rendszer, kulcs nélküli ajtónyitás és motorindítás áll rendelkezésre már az alap változatban is. 

 

Az OMODA 5 gyártója, a Chery Group tengerentúli exportja a teljes értékesítés közel 50 százalékát teszi ki, és a cég Kína elsőszámú személygépkocsi-exportőrének számít. A társaság OMODA márkája európai hódítását Spanyolországban kezdte meg, azóta az Egyesült Királyságban és Olaszországban is figyelemre méltó eredményeket értek el.

Kulcsszavak: autó Chery Group

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már nálunk is kapható az OMODA 5

Már Magyarországon is kapható a Chery Group rendkívül magas felszereltségű és remek ár-érték arányt képviselő autója, az OMODA 5. A hazai piacon újdonságnak számító márka forgalmazását négy budapesti és négy vidéki márkakereskedésben kezdték meg, ahol már ki is próbálhatók a járművek. 

2024. október 12. 11:52

Egy évszázada a mobilitás élén

Az Emil Frey cégnév összeforr a minőséggel, hitelességgel, iránymutatással és a vevőközpontúsággal. A vállalat úttörő szellemisége 100 év múltán sem csorbult, sőt hitvallásával újabb és újabb területeken válik meghatározóvá. A századik születésnapot a magyar képviselet Prestige Day keretében ünnepelte partnereivel Zsámbékon, a DrivingCampen.

2024. október 9. 20:03

Fontos elismerést söpört be a hamarosan nálunk is kapható OMODA autók gyártója, a Chery

Az autóipari szereplők közül a Chery érdemelte ki a Kantar BrandZ Shanghajban megrendezett kínai gáláján a „Pioneering Chinese Global Brand” elismerést. A Chery elkötelezett a globális jelenlét mellett, ennek eredményeként világszerte már több mint 80 országban kaphatók a termékeik. Hamarosan Magyarországon is megkezdik a közel 20 fejlett intelligens vezetéstámogató technológiával felszerelt OMODA 5 értékesítését.

2024. október 8. 10:03

Valóban csak az elektromos autókon múlna a fenntartható közlekedés?

Stabilizálódni látszik a cégautóflotta-piac, az új autók beérkezése újra a régi ütemben zajlik, a folyamatosan emelkedő bérleti díjak azonban továbbra is kihívást jelentenek a cégeknek. Ennek ellenére a vállalatok is nyitnak az adott esetben drágább elektromos autók felé, de a céges flotta összeállítását még mindig a státusz és a pozíció határozza meg a valós használati igények helyett. 

2024. október 6. 11:58

Megérkezett Magyarországra az Omoda 5

Az első helyen végzett az OMODA és JAECOO márkák gyártója, a Chery Automobile a kínai piacon az új autók minőségével kapcsolatos fogyasztói elégedettséget vizsgáló jelentés szerint a kínai brandek között. A közel 20 fejlett intelligens vezetéstámogató technológiával felszerelt OMODA 5 az elkövetkező hetekben Magyarországon is kapható lesz. 

2024. október 3. 17:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén már ezernél is több résztvevőt várnak a Service Design Day-re

2024. október 7. 09:59

Innovációs versenyen méretik meg magukat a világ egyetemistái

2024. október 2. 19:34

Országos kutatásból netezési körkép: a magyarok többségének élete elképzelhetetlen net nélkül

2024. szeptember 29. 15:24

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

2024. szeptember 24. 15:10