AHA: új informatikai szakportál indult

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. szeptember 12. 13:00
A 2001. szeptember 10-étől www.aha.hu címen elérhető portál a hazai informatikusoknak és informatikai cégeknek kínál ingyenes szolgáltatásokat. A felhasználókat eseménynaptár, tematizált informatikai fórumok, szakértői fórumok, levelezőlista, hírlevelek, állásajánlatok, HW/SW apróhirdetések és nyereményjáték várja a honlapon.
A site különlegessége, hogy lehetőséget nyújt egyénre szabott szakmai kapcsolatrendszer „felépítésére” is. Az adatbázisban tárolt publikus felhasználói adatokat ugyanis egy program összeveti, és az azonosságok alapján egy személyre szabott „kapcsolati listát” állít össze a felhasználó részére. A kapcsolatrendszer többszintű, így a felhasználók nemcsak volt kollégáikat, évfolyamtársaikat „fedezhetik fel” a rendszer segítségével, hanem további közös ismerősökre is bukkanhatnak.

Az informatikai cégek ingyenesen elhelyezhetik a honlapon híreiket, hírleveleiket, műszaki dokumentációikat (white papers), ezenkívül állásajánlatokat, üzleti ajánlatokat, tenderfelhívásokat tehetnek közzé, illetve rendezvényekről és akciókról szóló információkat közölhetnek.

A portál kifejlesztője, az Anemo Kft. internetes és WAP-alkalmazások egyedi fejlesztésével foglalkozik. A cég hamarosan további szolgáltatások bevezetését tervezi a honlapon.

Kulcsszavak: Anemo website onlineszolg AHA

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55