Intelligence Everywhere - Szakmai nap a Motorolánál

Kollár Csaba, 2001. október 16. 19:33
Új évezred, új filozófia, új megoldások, új alkalmazások. Új világba, az intelligens kommunikációs megoldások galaxisába léphettek be a Motorola segítségével. Az immár hatodik alkalommal megrendezésre került Motorola Szakmai Nap látogatói ízelítőt kaphattak azokból a lehetőségekből, amelyeket a világ vezető kommunikációs vállalata a harmadik évezred elején elérhetővé tesz a megoldásait alkalmazók számára.
A már hagyományosnak számító szakmai rendezvényén a Motorola az idén az intelligens kommunikációs megoldások bemutatását és megismertetését helyezte középpontba. Vendégeik megismerkedhettek a Motorola magyarországi tevékenységével, betekintést nyerhettek az elmúlt év eredményeibe és a társaság előtt álló feladatokba.

Rick Lada közép-kelet-európai alelnök (CEE), a Motorola nemzetközi szerepvállalásával, legfontosabb fejlesztéseivel, a vállalat tevékenységének kézzel fogható, illetve a kommunikációs eszközök és általuk elérhető szolgáltatások minőségében, színvonalában megmutatkozó eredményeivel ismertette meg az érdeklődőket.

Vaclav Smid piacfejlesztési igazgató (Fejlődő Piacok Régiója) a jövő már küszöbön álló intelligens kommunikációs megoldásainak alapköveit, a Motorola beágyazott félvezető ágazatának egyedülálló, a nemzetközi megmérettetésben is élenjáró újdonságait ismertette a szakmai nap vendégeivel.

A hatodik magyarországi Motorola Nap látogatói kézbe vehették és ki is próbálhatták a Motorola legújabb mobilkommunikációs berendezéseit. Személyesen tapasztalhatták, mit is jelent, ha a mobiltelefonunk már nem csak a telefonálás lehetőségét, hanem a világot átszövő kommunikációs hálózatok szinte valamennyi szolgáltatásának elérését teszi lehetővé. Megtudhatták, milyen szerepük lesz a jövőben a mobiltelefonoknak a szórakoztatásban és megismerkedhettek a "Legyen Ön is Milliomos" játék mobiltelefonos változatával. A szakmai nap vendégei emellett élő bemutató keretében megtudhatták azt is, milyen segítséget jelenthet a Motorola TETRA Kommunikációs Rendszere a készenléti szervezetek munkájában. Tapasztalhatták, mit jelent a fejlett rádiókomminukációs rendszerek szolgálatba állítása a bűnüldözésben, a katasztrófa elhárításban, a tűzoltásban, vagy éppen az életmentésben.

A Motorola Szakmai Napján elhangzott előadások anyaga megtalálható az interneten, a www.motorola.hu címen.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50