V70 – megjelent a Motorola új GPRS-kompatibilis telefonja

Kollár Csaba, 2001. november 1. 22:06
A Motorola bemutatta új készülékét, a V70-et. A tetszetős, nem hagyományos kinézetű telefon vélhetően hamar népszerű lesz a jobb módú vásárlók körében.
A készülékkel kapcsolatban elemzők optimistán nyilatkoznak, többen remélik, hogy az új, nem hagyományos kinézetű GPRS-kompatibilis telefon segíthet a cégnek visszaszerezni régi dicsőségét.

A V70-et először a hongkongi fogyasztók vásárolhatják meg. A South China Morning Post értesülései szerint a telefont három hónapon belül mutatják be a hongkongi piacon, és ez egy nagyon komoly esemény lesz a Motorola számára. A hongkongi gazdasági események ugyanis akár egész Kínában kifejthetik hatásukat, ha ott a fogyasztók elfogadnak, megkedvelnek egy készüléket, akkor azt akár az egész kínai lakosság örömmel fogadhatja.

A Motorola képviselői elmondták, hogy hamarosan elkezdődik a világméretű márkakampány, melynek központi szereplője a V70-es lesz. Ez a készülék digitális kamerával, a gyors SMS-küldést segítő kisméretű kiegészítő billentyűzettel, új designnal és számos – a cég által egyelőre el nem mondott – újítással tökéletesen kifejezi a Motorola új termékarculatát. Azt szeretnék – olvasható a hivatalos tájékoztatóban – ha termékeinkben egyesíteni tudnánk a fogyasztói elvárásokat a legmodernebb tecnológiával, valamint az elbűvölő külsővel.

A Motorola a több mobiltelefon-gyártó céghez hasonlóan ebben az évben komoly változásokat hozott; elküldte mintegy 40 ezer alkalmazottját. Az ázsiai piacra történő fokuszálással, mely piac a világ leggyorsabban fejlődő piaca, a cég azt reméli, hogy 2002-ben már komoly profitot könyvelhet el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50