Legyen Ön is milliomos - játék SMS-ben

Kollár Csaba, 2002. február 3. 17:45
A népszerű játékba már a Westel ügyfelei is bekapcsolódhatnak. A játék fontosabb szabályai a következők:
A játék Westel előfizetői (SIM) kártyával (lehet utólag fizető vagy Dominó kártya is) és SMS küldésére és fogadására alkalmas mobiltelefonnal játszható.

A játék során a Játékközpontnak (1793) küldött minden díja egységesen nettó 76 forint minden Westel tarifacsomag esetében.

A játék minden egyhónapos periódusának (játékperiódus) lezárásakor a legjobb megfelelően regisztrált játékos jutalma az 1.000.000 forintos fődíj.

Heti nyeremények: a játék ideje alatt minden héten a legjobb megfelelően regisztrált játékos jutalma egy Motorola mobiltelefon, valamint egy 15 000 forint értékű ajándékcsomag, mely 9 000 forint értékű DOMINO mobiljegyet és Westel-ajándéktárgyakat tartalmaz.

Bekerülés az RTL Klub "Legyen Ön is Milliomos" tv-s játékába: minden második héten az előző két hét legalább 32 000 pontot elért regisztrált játékosai közül kisorsolásra kerül egy játékos, aki részt vehet az RTL Klub "Legyen Ön is Milliomos" tv-s játékában. A díjakra csak az a játékos jogosult aki regisztrálta magát a Toplistára és valós adatait is megadta a későbbi kapcsolatfelvétel miatt.

A kérdésekre 2 percen belül kell válaszolni. Késedelmes válaszadás esetén a játék befejeződik.

Egy adott telefonszámról csak egy becenév, valós név és cím együttes megadásával lehet regisztrálni a játékra. Fontos, hogy a valós név és lakcím megadásánál a személyi igazolványban szereplő adatokat adja meg!

Az egy adott számról már egyszer regisztrált adatokon módosítani nem lehet.

A hiányos, illetve a név és lakcím kérdéseknél valótlan adatokkal kitöltött regisztrációkat a Westel a nyeremények szempontjából automatikusan érvénytelennek tekinti.

További részletek az alábbi site-on:

http://www.westel900.net/ujdonsagok/milliomos.html

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36