Megújult a hadkötelezettséget ellenzők honlapja

MTI Sajtóadatbank, 2002. február 4. 08:46
Megújult honlappal várja az érdeklődőket a Hadkötelezettséget Ellenzők Ligája (HEL) - tájékoztatta a szervezet az MTI-t.
A közlemény szerint a http://www.hel.hu/ címen elérhető oldal folyamatosan tájékoztat a szervezet február 16-i budapesti biztonságpolitikai fórumáról, amelynek célja, hogy választási kampányhoz kapcsolódva világossá tegye a választópolgárok előtt, mely pártok akarják megszüntetni a sorozást és melyek nem.

A honlapon megtalálható az "Akikre az ember kicsit másképp tekint" című lista és a "képviselők honvédelmi nyilatkozata" is.

A weboldal mindezeken kívül foglalkozik a nemzetőrséggel, hasznos információkat nyújt a sorköteleseknek és a polgári szolgálatot kérőknek. Megtekinthető Szabó János honvédelmi miniszter HEL-nek írt részletes válaszlevele az egészségügyi alkalmassággal kapcsolatos szigorítások ügyében, és elolvasható a Fidesztől kapott, a pártnak a kötelező katonai szolgálattal kapcsolatos álláspontját ismertető válasza. Az oldalon adatok és hírek is találhatók a különböző országok hadseregeinek típusáról.

A honlaphoz kapcsolódó angol nyelvű oldalak a nemzetközi hadkötelezettség-ellenes mozgalomról, kezdeményezésekről adnak áttekintést.

Kulcsszavak: website hadiipar

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59