Már kapható az Adobe Photoshop Album

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 24. 19:40
A sokat fényképezők számára készült új programmal könnyű a digitális képeket rendszerezni, javítani, megosztani és megóvni. A Photoshop Album 13000 Ft + áfa áron szerezhető be.
A TechTV által a múlt hónapban megrendezett Nemzetközi Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES) a legjobb új fényképészeti, és képalkotó terméknek nyilvánított Photoshop Album program a megtekintendő digitális képek ezreit gyűjti össze egy kényelmes helyen, a fényképtartóban, és azokat dátum szerint automatikusan rendezi. Mindegy hol vannak a képek a számítógépen, bármelyik fényképet egyszerűen megtaláljuk az időtengelyes betekintőben, amelyben az egy adott idő alatt felvett képek látszanak, vagy a részletes naptárnézetben, amely pontosan mutatja azt a napot, és hónapot, amikor egy adott pillanatot elkaptunk. A Photoshop Album az egyetlen olyan házi digitális fényképészeti termék, amely a mindenütt előforduló Adobe Acrobat Reader, és az Adobe Portable Document Format (PDF) minden előnyét kihasználva bárhol lehetővé teszi a digitális fényképek megosztását barátainkkal és a családdal, sőt, a Photoshop Album egy kattintásra CD-re és DVD-re tud menteni.

Egy könnyen érthető varázsló segíti a felhasználókat abban, hogy diabemutatókat, nyomtatott kártyákat, naptárakat, és fényképalbumokat állítsanak össze. Internetes partnerekre, a Shutterfly-ra és a MyPublisher.com-ra mutató közvetlen kapcsolatokkal a felhasználók kiváló minőségű nyomatokat, és kemény vászonkötéses fényképes könyveket rendelhetnek. Az internetes szolgáltatások országonként változhatnak.

Kulcsszavak: kamera Adobe multimédia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50