Domino GPRS: több információ változatlan áron

Díjkedvezmény a 777westel mail és GPRS együttes használata esetén

MTI Sajtóadatbank, 2003. augusztus 15. 11:13
A Westel Domino kártyás ügyfelei szeptembertől a GPRS használatával sokkal több információhoz juthatnak változatlan áron, mert a havidíj meghatározott adatforgalmat is tartalmaz majd. Szintén kedvező változás, hogy a Westel szinte valamennyi GPRS felhasználója díjmentesen vagy engedményesen veheti igénybe a 777westel mailt.
A Westel GPRS szolgáltatást használó ügyfelei szeptembertől újabb kedvezményekben részesülnek. A Domino kártyás GPRS WAP és GPRS Internet előfizetők sokkal több információhoz juthatnak, mert a havidíj a hozzáférés lehetőségén túl szeptember 1-től már felhasználható adatmennyiséget is magában foglal. A kedvező változásnak köszönhetően a GPRS WAP csomagban ezentúl a 250 Kbyte-os (kb. 100 WAP oldalnyi), a GPRS Internet csomagban a 10 Mbyte-os (kb. 2500 átlagos szöveges e-mail-re elegendő) keret felhasználását követően kezdődik csak a forgalomarányos számlázás.

Szintén ősztől a népszerű 777westel mail szolgáltatást a GPRS WAP és GPRS Internet előfizetők kedvezménnyel vagy díjmentesen vehetik igénybe. A GPRS Internet csomag használata esetén előfizetéses és Domino kártyás ügyfelek egyaránt egy 10 Mbyte-os tárhellyel rendelkező postafiókot igényelhetnek havidíjmentesen, a WAP elérését biztosító GPRS WAP díjcsomag esetén pedig egy 5 Mbyte-os 777westel mail postafiók díja automatikusan kedvezőbb lesz. A 777westel mail igazán sokoldalú, segítségével az elektronikus levelezés interneten, WAP-on, SMS-ben és levelezőprogrammal egyaránt bonyolítható. A GPRS és 777westel mail együttes használata esetén kedvezményesen elérhető postafiókok szükség esetén természetesen a díjszabásban foglaltak szerint további tárhellyel bővíthetők.

A GPRS terén havidíjasok számára kedvező változás, hogy augusztus 1-je óta a GPRS roaming adatátviteli szolgáltatások használata a legtöbb partnerhálózat esetében kedvezőbb, azaz néhány ország kivételével az eddigi nettó 2000 Ft helyett 1500 Ft-ba kerül egy Megabyte-nyi adat le- vagy feltöltése.
Kulcsszavak: GPRS WAP Domino SMS Westel MTR

Az Év logisztikai fejlesztése Magyarországon a Prologis – Sziget II park

A Prologis Park Budapest-Sziget II beruházás nyerte idén a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) által életre hívott, „Év logisztikai fejlesztése” elismerést. A legkiemelkedőbb hazai logisztikai fejlesztéseket díjazó kitüntetést 2023 óta ítéli oda a szervezet 11 tagú testülete a közúti-, vasúti-, vízi-, légi- és intermodális fuvarozás, valamint a vámolási és raktározási területek meghatározó szereplői részére.

2024. május 4. 18:03

Hannover Messe 2024: A Bosch fenntartható megoldásokat mutatott be

Az ipari gyártás minden gazdaság motorja, a gyártóknak azonban egy jelentős kihívásra is kell megoldást találniuk: a klímaváltozás miatt a gyáraknak fenntarthatóvá kell válniuk és kímélni kell az erőforrásokat. A Bosch, a gyártási és ipari megoldások egyik vezető szállítója, a gyárautomatizáláshoz, a hidrogéngazdasághoz, a digitalizációhoz és a mesterséges intelligenciához (MI) kapcsolódó megoldások széles portfóliójával segíti az ipari vállalatokat a zöld átalakulás megvalósításában.

2024. május 4. 17:02

Országos kutatás vizsgálta, hogy mi a közös az anyai és vezetői készségekben

Határozottság, konfliktuskezelés, problémamegoldó képesség és empátia: ezek a legfőbb vezetői tulajdonságok, melyek édesanyaként is elengedhetetlenek a magyarok szerint – derült ki a Yettel friss, országos, anyák napja alkalmából készített kutatásából. A mobilszolgáltató a vezetői kompetenciákat vetette össze az anyasághoz szükséges képességekkel, és az is kiderült, hogy tízből nyolc válaszadó szerint a gyereknevelés során tanult készségeket a munkavégzésben is lehet kamatoztatni.

2024. május 4. 16:44

MiTeC System Information X 5.0.0.0

Az otthoni használatra ingyenes MiTeC System Information X részletes információt szolgáltat gépünk hardveres összetevőiről (CPU, memória, alaplap, operációs rendszer, videokártya, monitor, tárolóeszközök, hálózati kártya, nyomtatók, USB portok). Beszámolót készít az összes megjelenített adatról.

2024. május 4. 15:43

Újabb rangos szakmai díjat nyert a Prologis!

A Prologis Park Budapest-Sziget II beruházás nyerte idén a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) által életre hívott, „Év logisztikai fejlesztése” elismerést. A legkiemelkedőbb hazai logisztikai fejlesztéseket díjazó kitüntetést 2023 óta ítéli oda a szervezet 11 tagú testülete a közúti-, vasúti-, vízi-, légi- és intermodális fuvarozás, valamint a vámolási és raktározási területek meghatározó szereplői részére.

2024. május 4. 15:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55