WAP kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: WAP

Megújult a T-Mobile WAP-portálja

Megújult és új külsőt kapott, így még átláthatóbb lett és egyszerűbben használható a T-Mobile t-zones WAP-portálja.

Kulcsszavak: T-mobile-hu WAP
2008. augusztus 7. 16:20

A Pannon is készül az olimpiára

Különleges szolgáltatásokkal, köztük MobilTV- közvetítéssel és önálló wapos hírportállal készül az ötkarikás játékokra a Pannon.

Kulcsszavak: Pannon GSM olimpia Kína WAP
2008. augusztus 6. 17:09

Megújult a t-zones, a T-Mobile WAP-portálja

November 16-án megújult a t-zones, így a T-Mobile ügyfelei átláthatóbb, egyszerűbben kezelhető WAP-portálon olvashatják kedvenc híreiket, kereshetnek a moziműsorban vagy tölthetnek le a számtalan tartalom közül.

Kulcsszavak: WAP T-mobile-hu
2007. november 16. 13:04

Megújult a Pannon W@P

Kényelmesebb és gyorsabb tájékozódást kínál wapozó ügyfeleinek a Pannon. Az ügyfelek visszajelzései alapján megújult wapoldal áttekinthetőbb felületen, könnyen hozzáférhető, percrekész információt kínál.

Kulcsszavak: WAP UMTS Pannon GSM
2007. november 7. 12:43

Európában is hír a budaörsi wap-szolgáltatás

„Wapon intézheted a hivatalos ügyeidet Budaörsön” címmel közöl írást az Európai Unió egyik fontos kiadványa, amely az elektronikus kormányzati szolgáltatások helyzetét figyeli Európa-szerte.

2007. május 18. 13:34

Wapos ügyintézés a budaörsi önkormányzatnál

Mától a wapon keresztül is intézhetjük önkormányzati ügyeinket Budaörsön. A tavaly novemberben bevezetett SMS-ügyintézés után az átlátható, könnyen kezelhető wapos felülettel kiegészülve teljes körű megoldást kínál a Budaörsi Önkormányzat az e-government, azaz az elektronikus kormányzat területén. A mobil ügyintézés fejlesztéseinek támogatója a Pannon.

2007. április 17. 11:31

Megújult a Pannon WAP hírportálja

Folyamatosan frissülő, képekkel illusztrált WAP hírszolgáltatással jelentkezik mostantól a Pannon.

Kulcsszavak: MTI WAP mobilszolg Pannon GSM
2007. április 6. 10:25

WAP-on is hódít a Honfoglaló

Az M Factory Kft. elkészítette a Honfoglaló nevű online stratégiai játék WAP-os verzióját. A népszerű stratégiai játékot ezentúl nem csak az interneten keresztül, hanem WAP-os kapcsolattal rendelkező mobiltelefonnal is lehet játszani.

2006. november 23. 19:22

Kézis hírek a Pannon W@P-on

November 23-án Nyíregyházán kezdetét veszi a Pannon Kupa női válogatott kézilabdatorna. Ezzel célegyenesbe fordul a magyar női kézilabda-válogatott felkészülése a decemberi svédországi Európa-bajnokságra. A magyar együttesre két mérkőzés vár, a szintén Eb-résztvevő, a kontinensviadalon a másik ágon szereplő Spanyolország és Horvátország legjobbjai ellen.

Kulcsszavak: WAP sport Pannon GSM
2006. november 22. 09:43

Ingyen kipróbálható a WAP a Pannonnál

Minden új készülék, illetve új számlás és kártyás előfizetés vásárlásakor a Pannon 2007. december 31-ig 1 MB ingyenes WAP-forgalmat ad ajándékba. A belföldön felhasználható adatforgalmi kedvezményt a vásárlás napjától számított egy hónapig lehet igénybe venni.

Kulcsszavak: WAP mobilszolg Pannon GSM
2006. november 14. 12:05

Pannon jégkorongtorna WAP-on is

Már csak néhány nap, és kezdődik a Pannon Nemzetközi Jégkorongtorna a Papp László Budapest Sportarénában. A Magyar Jégkorong Szövetség és a kupa főtámogatója, a Pannon jóvoltából az érdeklődő mobilosok gyorsan és kényelmesen hozzájutnak majd a friss hírekhez és érdekességekhez.

Kulcsszavak: WAP sport Pannon GSM
2006. november 8. 11:20

Minden ami Sziget a Pannon W@P-on

Érdemes a wap.pannon.hu wapoldalra kattintani mindhárom mobilszolgáltató ügyfeleinek a Sziget ideje alatt, mert a legfrissebb híreket, közlekedési információkat, színpadi műsorokat, szolgáltatásokat érhetik el a Sziget 2006 menüpontban. A pannonosok a fellépők zenéjét is letölthetik csengőhangnak, színes háttérképeket, koncertfotókat is találnak az oldalon, ráadásul értékes nyereményeket is nyerhetnek a pontgyűjtő játékban.

2006. augusztus 9. 10:30

Mától négy hétig Barátok közt a Pannon W@P-on

A népszerű sorozat, a Barátok közt részeit Magyarországon idén először a nyári szünetben sem kell nélkülözniük a rajongóknak: az RTL Klub sorozata a tévében nem látható mini epizódokkal jelentkezik mától, melyeket a pannonos nézők wapos mobiltelefonjukkal érhetnek el.

Kulcsszavak: WAP mobilszolg Pannon GSM
2006. július 24. 16:06

Balaton wapon

A Pannon wap-oldalán folyamatosan frissülő, praktikus információkat kaphatunk a Balatonnal kapcsolatos számos témakörben, akár még csak tervezzük a tóparti nyaralást, akár már nyakig benne lubickolunk. Ráadásul a nyári hétvégéken ingyen szörfözhetünk wapon.

Kulcsszavak: WAP mobilszolg Pannon GSM
2006. július 11. 12:02

Mobil doktor a Pannontól

Magyarországon egyedülálló szolgáltatást kínál a Pannon június 1-től. A vezető mobilszélessáv-szolgáltató az IQ-Med Kft-vel együttműködve mobiltelefonnal elérhető komplex életmód és egészségügyi információs szolgáltatást vezet be, amely könnyen elérhető, személyre szabható egészségügyi szaktanácsadást nyújt.

2006. június 1. 10:36

A miniszterelnök-jelöltek vitája mobilon is nézhető a T-Mobile-nál

Ma 18 óra 20 perctől a T-Mobile t-zones WAP-portálján a Magyar Televízió adásának közvetítésével arra alkalmas mobiltelefonon is nézhető lesz a miniszterelnök-jelöltek vitája.

2006. április 6. 09:06

Vadak a wapon

2006. március 21-én nyílik a Magyar Nemzet Galériában a Magyar Vadak Párizstól Nagybányáig 1904-1914 időszaki kiállítás. Ennek kapcsán a Pannon, mely több mint tíz éve a Magyar Nemzeti Galéria főtámogatója a W@P-on is elérhetővé teszi a kiállítás legnépszerűbb képeit.

2006. március 21. 11:02

Zene mindenhol a Pannon GSM-től

A PannonW@P-on a megújult, kibővített tartalomszolgáltatás mellett értékes nyereményeket kínáló kvízjáték teszi teljessé a zenei választékot.

Kulcsszavak: WAP Pannon GSM
2005. szeptember 15. 15:20

Debrecen-Manchester élőben a PannonW@P-on!

Élőben követhetik nyomon mobiltelefonjukon a DVSC-Manchester United futballmérkőzést a Pannon GSM ügyfelei.

2005. augusztus 24. 13:30

Továbbra sem hódít a WAP

Annak ellenére, hogy a szakemberek két évvel ezelőtt elkezdtek a WAP felfutásáról beszélni, úgy tűnik, hogy ez a mobiltelefonokra szabott hálózati technológia még az internetezőket sem tudta tömegesen meghódítani.

Kulcsszavak: WAP
2005. július 30. 10:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52