40 hüvelykes TFT LCD monitor a Samsungtól

forrás Prim Online, 2003. október 6. 16:38

A Samsung Electronics a DigitAll Inspiration 2003 kiállításon bemutatta
az iparág első 40 hüvelykes, SyncMaster 403T típusú TFT-LCD monitorát
és a CLP-500 színes lézernyomtatót.
Ezek az eszközök azok számára készültek, akik a tökéletes képminőséget igénylő kiváló grafikus megjelenítést, digitális jelfeldolgozó és bemutató eszközöket használnak. A 403T típus vékony kialakítású, és a Samsung saját szabadalmaztatott Patterned Vertical Alignment (PVA) technológiáját alkalmazza a minden irányban 170 fokos látószög eléréséhez. A HD osztályú 1280 x 768 képfelbontású képernyő nagyon magas szintű – 500 cd/m2-es – fényerőt, valamint hihetetlenül tiszta és borotvaéles képet biztosító 600:1 kontrasztarányt kínál, támogatva az éles, kontrasztos képmegjelenítést még erős fény mellett is. A kivételes, 60 000 órás élettartam, az alacsony energiafelhasználás (220 W) és a gyakorlatilag zajmentes (0 db) működés alkotja a 40 hüvelykes képernyő kiemelkedő jellemzőinek összességét.

A könnyű telepítéshez és az optimális konfigurációhoz a 403T beépített Plug and Play funkciót tartalmaz, amely megfelel a Video Electronics Standards Association (VESA) Display Data Channel (DDC) 1/2B szabványnak. A készülékhez egy olyan kiegészítő is tartozik, mellyel a falra rögzíthető.

A Samsung bemutatja CLP-500 típusú színes lézernyomtatóját is, mely a SOHO felhasználók körében tapasztalható, színes lézernyomtatók iránti növekvő igényt elégíti ki. Kategóriájában ez az egyik legjobb eszköz a percenkénti 21 fekete-fehér vagy 5 színes lapos nyomtatási sebességgel. A CLP-500 az opcionális papírtálcával egyszerre 850 lap kezelésére képes. Az USB 2.0 csatlakozó és a 160 megabájtig bővíthető beépített memória biztosítja még a legnehezebb nyomtatási feladatok azonnali kezelését is.

A CLP-500 használata nagyon egyszerű. A beépített LCD monitor, a gyors tonercserét támogató kialakítás és az egy gombnyomással bekapcsolható kétoldalas nyomtatás funkció teszi ezt az eszközt ideális választássá az igényes üzleti környezet számára. Az opcionális 802.11b és Ethernet hálózati, valamint a beépített párhuzamos csatlakozóval a CLP-500 gyakorlatilag minden hálózaton képes működni.

A nyomtató nemcsak felhasználóbarát, hanem hihetetlenül csendes is. A CLP-500 48 dB-es zajszintje segíti a nyugodt munkakörnyezet kialakítását. Végül, de nem utolsó sorban a CLP-500 kategóriájában az egyik leggazdaságosabb modell. A teljes működési költség fekete-fehér nyomtatásnál csak 2,09 cent, a színesnél pedig 11,26 cent laponként.
Kulcsszavak: Samsung monitor LCD printer

Rename Master 3.18

Sok fájl átnevezése eléggé fárasztó munka, ezért is nagy segítség ez az ingyenesen használható, remekül testre szabható szoftver, amely nagy mennyiségű állományok csoportos és gyors átnevezésére használható.

2024. május 18. 17:27

Password Cracker 4.8.2.567

Elfeledett jelszavaink visszaszerzésében nyújt hathatós segítséget ez az apró és nagyon egyszerűen használható alkalmazás. Csupán a csillagokkal, vagy más karakterekkel kitöltött jelszómező fölé kell húzni az egerünket, és máris láthatjuk az eredményt.

2024. május 18. 17:24

Ezért egyre erősebb a felújított mobilok piaca

Erősödő újkészülék-eladások, a termékek hosszabbodó szoftveres támogatása és életciklusa, valamint a bevizsgált készülékek iránti növekvő bizalom is segíti Magyarországon a felújított okostelefonok piacának bővülését. A Rejoy.hu a távközlési világnap alkalmából gyűjtötte össze az aktuális trendjeit.

2024. május 18. 15:27

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59