Spamszűrő a chellónál

forrás Prim Online, 2003. december 22. 15:30
Új spamszűrőt vezetett be a chello broadband, mellyel a felhasználóinak küldött kéretlen elektronikus levelek egyre nagyobb áradatát kívánja megállítani.
Amikor a chello páneuropai levelezőrendszerébe a feketelistáján szereplő címről érkezik e-mail, akkor azt azonnal blokkolja és hibaüzenetet küld a feladójának. A chello az új spamszűrő bevezetésétől azt reméli, hogy az egyben jelentősen javítja levelezőszolgáltatásának a teljesítményét is.

A spamszűrő már működésbe lépésének első napján mintegy 7 millió kéretlen levelet állított meg, ami a chello levelezőrendszerén lebonyolított forgalom több mint 50%-át teszi ki.

A chello által használt spam feketelistát a spamcom.net kezeli, a világ minden részéből, különböző internetszolgáltatóktól és felhasználóktól kapott panaszok, bejelentések alapján. Amint a spamcom.net beazonosít egy kéretlenlevél-küldőt, a feladó IP címét felveszi a feketelistára és a tiltást csak akkor oldja fel, ha 48 órán át nem kapott újabb bejelentést a spammelővel kapcsolatosan.
Kulcsszavak: chello spam

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59