Nők a csúcson

Rekord látogatottság a női portálpiacon

forrás Prim Online, 2004. április 14. 12:01
Az elmúlt héten látogatottsági csúcsot döntött az online női portálpiac egyik legjelentősebb szereplője, a Nők Lapja Cafe (www.nlcafe.hu). A Medián Webaudit mérései szerint az oldalt az elmúlt héten átlagosan 58 506 látogató (unique user) kereste fel.

 

A rekordlátogatottságot több sikeres szolgáltatás és játék beindításával érte el a portál. Az áprilisban három éves születésnapját ünneplő NLCafe így nemcsak üzleti eredményességével), hanem kimagasló médiateljesítményével is sikeres stratégiáját igazolta.

A húsvét előtti, hagyományosan csökkenő látogatottságot mutató időszakban a Nők Lapja Cafe látogatottsága csúcsot döntött. A Medián Webaudit mérései szerint az oldal egész héten magasan teljesített és április 7-én szerdán tetőzte be az emelkedést. Ezen a napon 74 240 látogató (unique user) kereste fel a site-ot. A látogatottságot több sikeres szolgáltatás beindításával, illetve egy húsvéti játékkal érte el a portál. A húsvét előtti héten indított, és húsvét hétfőn záró Húsvéti Olimpia animációs ügyességi játékok napi 10.000 - 20.000 pluszlátogatót is hoztak az oldalnak.

A Nők Lapja Cafe-t azonban már a játékot megelőző időszakban is folyamatosan hétről-hétre egyre több internetező nő olvasta. A már jól bevált szolgáltatások mellett a folyamatos fejlesztéseknek is köszönhetőek az eredmények. Az elmúlt időszakban a Nők Lapja Cafe közössége tovább erősödött az új szolgáltatások által. Ilyen újdonság például a divatos szakértői blogok (naplók) rendszere. Egyre több nőt vonz ez a hazai internetes közösségekbe fokozatosan betörő, új típusú netes kommunikációs és tartalomszolgáltatási megjelenési mód. Itt mindenki lehetőséget kap arra, hogy egy általa jól ismert témának blog szerkesztőjévé váljon.

A játékok és fejlesztések segítették hozzá a portált, hogy az elmúlt hetet átlagosan 58 506 (Medián Webaudit, heti átlag mérések) olvasóval zárják. Ezzel a portál a Sanoma Budapest hetilapjai között és általában a női hetilapok piacán kiemelkedően jól teljesített, bizonyítva ezzel az online lappiac folyamatosan növekvő erejét.

Rename Master 3.18

Sok fájl átnevezése eléggé fárasztó munka, ezért is nagy segítség ez az ingyenesen használható, remekül testre szabható szoftver, amely nagy mennyiségű állományok csoportos és gyors átnevezésére használható.

2024. május 18. 17:27

Password Cracker 4.8.2.567

Elfeledett jelszavaink visszaszerzésében nyújt hathatós segítséget ez az apró és nagyon egyszerűen használható alkalmazás. Csupán a csillagokkal, vagy más karakterekkel kitöltött jelszómező fölé kell húzni az egerünket, és máris láthatjuk az eredményt.

2024. május 18. 17:24

Ezért egyre erősebb a felújított mobilok piaca

Erősödő újkészülék-eladások, a termékek hosszabbodó szoftveres támogatása és életciklusa, valamint a bevizsgált készülékek iránti növekvő bizalom is segíti Magyarországon a felújított okostelefonok piacának bővülését. A Rejoy.hu a távközlési világnap alkalmából gyűjtötte össze az aktuális trendjeit.

2024. május 18. 15:27

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59