Az Adobe a drupa 2004-en mutatja be a JDF erősségét

forrás Prim Online, 2004. április 22. 16:41
Az Adobe Systems bejelentette, hogy részt fog venni a düsseldorfi drupa 2004-n, a legnagyobb nemzetközi nyomtatási anyag, nyomdai és feldolgozó ipari vásáron. A bemutatón az Adobe a feladatdefiníciós formátum (Job Definition Format, JDF) szabvány alkalmazását gyakorlati példákon bemutatva fogja reklámozni, hogy miként javíthatja az XML alapú feladatjegy fájlformátum a dokumentumkészítők és a nyomdai feldolgozó munkacsoportok kommunikációját, illetve hogyan automatizálhatja a JDF a bonyolult nyomdai munkafolyamatokat.
Az Adobe bemutatja, hogy az Adobe Creative Suite segítségével hogyan lehet a munkaállomásokon CIP4-kompatibilis JDF fájlokat előállítani, a partnerstandokon pedig demonstrálja az Adobe Creative Suite lehetőségeit, amelyekkel olyan JDF és PDF fájlokat lehet készíteni, amelyek beépülnek az iparág-vezetők, így például az Agfa, a Creao, a Dainippon-Screen, az EFI, az Esko-Graphics, a Fujifilm Electronic Imaging, a Heidelberg és a Xerox feldolgozó és nyomtatási rendszereibe.

Az Adobe PostScript 3 2003. augusztusában megjelent 3016 verziója tág lehetőségeket ad az OEM-ek számára, amivel JDF-re felkészített eszközöket fejleszthetnek. A drupa 2004 vásáron először fogja az Adobe bemutatni az Adobe Creative Suite-ba integrált JDF készítő technológiát. Az Adobe Creative Suite a vállalat következő piacvezető kreatív professzionális programjainak új teljes verziós frissítése egyben: Adobe InDesign CS, Adobe Photoshop CS, Adobe Illustrator CS, Adobe Illustrator CS és Adobe GoLive CS. Magában foglalja az Acrobat 6.0 Professionalt is, és bemutatja az innovatív Version Cue fájlváltozat kezelőt.
Kulcsszavak: printer Adobe

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55