BMC: Hozzáférés egyetlen bejelentkezéssel valamennyi alkalmazáshoz

forrás Prim Online, 2005. február 22. 10:06
A BMC Software bejelentette, hogy a Passlogix-al kötött megállapodás eredményeként, nagyvállalati egypontos bejelentkezési lehetőséggel (SSO - single sig-on) bővíti a vállalat identitás-menedzsment programcsomagját. A nagyvállalati egypontos bejelentkezési lehetőséget is tartalmazó, teljes identitás-menedzsment megoldás iránt növekvő igényre válaszként kínált új, Passlogix v-GO Single Sing-On (SSO) for CONTROL-SA a felhasználók számára lehetővé teszi, hogy egyetlen bejelentkezéssel bármelyik számítógépről hozzáférjenek valamennyi vállalati alkalmazáshoz.
Ez a megoldás segít az ügyfeleknek, hogy megerősített, irányelv alapú jelszókezeléssel gondoskodjanak az információ biztonságról, valamint javítsák a felhasználói tapasztalatot, kiküszöbölve több jelszó szükségességét, az összetett jelszó szerkezeteket és a gyakori jelszóváltásokat. A Passlogix vezető szállítója a nagyvállalati, egypontos bejelentkezést biztosító technológiáknak.

A Passlogix v-GO SSO for CONTROL-SA lehetővé teszi az ügyfeleknek a nagyvállalati egypontos bejelentkezés gyors és egyszerű megvalósítását és a meglévő informatikai infrastruktúrába való beintegrálását. A rendszer biztonságos hozzáférést biztosít valamennyi Windows, Web, Telnet, Java, illetve saját fejlesztésű, kiszolgáló alapú alkalmazáshoz, ezek újraírása, illetve szkriptek vagy új elemek hozzáadása nélkül. A Passlogix v-GO SSO for CONTROL-SA rugalmas architektúrájának köszönhetően a megoldás egyszerűen telepíthető, konfigurálható, és adminisztrálható. A Passlogix v-GO SSO for CONTROL-SA felvételével vállalat identitásmenedzselő progamcsomagjába, a BMC Software olyan robosztus identitás menedzsment megoldást kínál az ügyfeleknek, amely a jobb végfelhasználói tapasztalatok elérésére összpontosít.

Azon kívül, hogy végfelhasználó-barát jelszókezelési megoldást biztosít, a Passlogix v-GO SSO for CONTROL-SA megerősíti a BMC Software Business Service Management (BSM) identitás menedzsment kínálatát is, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek az informatikai infrastruktúra üzleti szempontból való menedzselését. A Business Service Management környezetben az identitás menedzsment kapcsolja össze az embereket a folyamatokkal és az infrastruktúrával. A Passlogix v-GO SSO for CONTROL-SA azt a lehetőséget nyújtja a BMC-nek, hogy megerősítse ezt a kapcsolatot azzal, hogy az ügyfeleknek könnyebb végfelhasználói hozzáférést ad a folyamatokhoz és az infrastruktúrához, ez kritikus fontosságú a BSM környezetben.

A Passlogix v-GO SSO for CONTROL-SA termék a BMC MarketZone partner terméke. A megállapodás szerint a BMC Software mint viszonteladó a saját eladói szervezetén keresztül értékesíti világszerte a kombinált megoldást és biztosítja az alapszintű támogatást az ügyfeleknek. A termék várhatóan február közepétől érhető el, felhasználónként 75 dolláros induló áron.

Az Information Security Magazine az identitás menedzsment kategóriában nemrég az “Év termékének” választotta a BMC Software CONTROL-SA megoldását, amelyet világszerte 450 helyen több mint 11 millió felhasználó alkalmaz a biztonsági igények menedzselésére.

Kulcsszavak: ügyvitel BMC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59