Késik a T-Mobile WiFi okos telefonja

Milkovits Gábor, 2005. március 20. 20:19
A T-Mobile bejelentette, hogy az eredeti március végi időpont helyett csak valamikor ősszel dobja piacra "Universal" fantázianevű, MDA IV-es 3G/WiFi okos telefonját.
A T-Mobile konkrétan nem indokolta meg a késedelmet, ám szakértők tudni vélik, hogy az új Windows Mobile 2005 szoftver csúszása állhat a döntés hátterében. A mobilszolgáltató ugyan nem közölte, hogy melyik Windows operációs rendszer kerül telepítésre a tajvani HTC által gyártott készüléknél, ám amennyiben ez valóban a legújabb Windows Mobile verzió lesz, úgy a megjelenés valóban legkorábban is csak a nyár folyamán várható.

A T-Mobile által "mini laptopnak" nevezett MDA IV-es háromsávos GSM mobil WiFi vezeték nélküli szélessávú hálózati alkalmazással, harmadik generációs UMTS és GPRS megoldásokkal, valamint Bluetooth-al is el van látva, USB porton keresztül pedig PC-re is csatlakoztatható. A 3G készülék egy 520 MHz-es Intel XScale PXA 270-es processzorral, 640x480 képpontos felbontású, elforgatható színes kijelzővel, két digitális kamerával (az egyik külön a videotelefonáláshoz), valamint teljes QWERTY billentyűzettel rendelkezik. Árat egyelőre nem közölt a forgalmazó.
Kulcsszavak: Wi-Fi T-mobile-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59