BT Radianz: kiterjesztett elérés

forrás Prim Online, 2006. május 8. 11:36
A BT Radianz pénzügyi összeköttetési szolgáltatásokat nyújtó vállalat bejelentette a Kiterjesztett Elérés (Extended Reach) bevezetését. A BT Radianz meglévő ügyfelei számára ezzel egy gazdaságosabb és megbízhatóbb lehetőség nyílik meg arra, hogy összeköttetésbe lépjenek ügyfeleikkel a világ fejlődőben lévő pénzügyi központjaiban, beleértve Latin-Amerika, Ázsia és Kelet-Európa egyes részeit.
A BT Radianz a BT Csoport globális kerettovábbítási hálózatait hasznosítja, ezzel csaknem negyven új országhoz biztosítva a hozzáférést. Számos olyan jelentős globális pénzügyi vállalat, amely szeretne az ezekben a földrajzi régiókban lévő ügyfelek számára szolgáltatásokat nyújtani, már meg is kezdte ennek a szolgáltatásnak a használatát, és eljuttatta megrendelését a BT Radianzhoz. Ez az ajánlat egy teljes mértékben irányított, alacsony költségű, kiváló minőségű alternatívát kínál az egyéb opciókkal, például a drága pont-pont áramkörökkel szemben.

A BT Radianz által nyújtott valamennyi megszokott előny vonatkozik erre az új és kiterjesztett szolgáltatásra is. Az ügyfelek számára ezáltal alacsonyabb lesz a tulajdonlás összköltsége, csökken a szolgáltatás teljesítésének időtartama, és garanciákat kapnak a szolgáltatás színvonalának olyan jellemzőire, mint a várakozási idő és az elérhetőség.

A Kiterjesztett Elérés lehetőséget nyújt majd azon intézmények számára, amelyeknek korábban nem volt hozzáférése a fejlődő pénzügyi központokhoz, hogy a bérelt magánvonalak költsége nélkül teremtsenek összeköttetést.

A BT a hónap elején megkapta az Inside Market Data Év Felvásárlása Díját a Radianz megvásárlásáért.

  • A BT Radianz az egyik vezető szolgáltató a globális pénzügyi szolgáltató közösség számára biztonságos, megbízható és bővíthető kapcsolati lehetőségeket és hosting szolgáltatásokat nyújtó vállalatok között. A BT Radianz megosztott piaci infrastruktúrája olyan platformot kínál, amelyet a pénzügyi szolgáltatásokra jellemző időkritikus igényekre optimalizáltak. A BT Radianz hálózata több mint 10 000 pénzügyi weboldalt kapcsol össze szerte a világon egy egyszeres redundáns, teljesen irányított összeköttetésen keresztül, miközben hozzáférést biztosít több mint 400 kereskedés előtti, kereskedési és kereskedés utáni alkalmazáshoz is a világ csaknem 200 vezető tartalomszolgáltató és szolgáltató vállalatától, melyek átfogják a teljes automatikus tranzakció feldolgozási (STP) láncot. A BT Radianz a BT Global Services része.
Kulcsszavak: BT

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezzel a fintech újdonsággal növelik bevételüket a webáruházak

Akár húsz százalékos extra forgalomnövekedést is generálhat a webshopokban a Magyarország vezető fintech cége által fejlesztett, egyedülálló, saját brandre szabható részletfizetési megoldás.

2024. május 23. 12:59

Az AI forradalmára fókuszál a HONOR a VivaTech 2024-en

A HONOR bemutatta legújabb AI fejlesztéseit a párizsi VivaTech rendezvényen. Európa egyik legnagyobb tech- és innovációs eseményén a vállalat bemutatta újszerű, készülékalapú mesterséges intelligencia koncepcióját, és a négyrétegű AI stratégiáját. Ezzel együtt bejelentette, hogy a Google Clouddal készülő generatív AI fejlesztése új szintre emeli a felhasználói élményt.

2024. május 22. 19:26

Már lehet jelentkezni a Yettel és az Óbudai Egyetem közös ösztöndíjprogramjára

Május 22-től lehet jelentkezni a Yettel és az Óbudai Egyetem IT és mérnöki területen tanuló nők számára meghirdetett ösztöndíjprogramjára. Az ösztöndíj a diákok tudományos terveinek megvalósításához járul hozzá; a program keretösszege egy évre összesen 5 millió forint és szemeszterenként 4 diák nyerheti el.

2024. május 22. 17:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17