D-Link tűzfal védi a Zeneakadémiát

forrás Prim Online, 2006. július 11. 13:29
Mától a D-Link Magyarország jóvoltából egy DFL-800 típusú tűzfal biztosítja a Zeneakadémia épületeinek védett adatkommunikációs összekötését. A hazai szaklapok által is a kategória egyik legjobbjának tartott hálózati eszközt a D-Link ingyen biztosította a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemnek.
Évek óta megoldatlan problémát jelentett a Zeneakadémia külön épületekben működő részlegeinek biztonságos összeköttetése. Informatikai oldalon már tavaly körvonalazódott az igény egy - a vezetést és a pénzügyi osztályt összekötő – védett VPN (Virtuális magánhálózat) alagutak létrehozására képes hálózati eszköz beszerzésére, azonban ennek pénzügyi akadályai voltak. A D-Link Magyarország azonban örömmel vette a megkeresést, és a lehető legrövidebb időn belül biztosította a megoldandó problémára megoldást kínáló legjobb készülékét.
Kulcsszavak: security D-Link-hu D-Link

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

NIS2 visszaszámlálás: Másfél hónapjuk van a vállalatoknak a NIS2 nyilvántartásba vételre

A NIS2 direktíva számos követelményt fogalmaz meg az EU-tagállamok kiber- és információbiztonságára vonatkozóan. Magyarországon a „2023. évi XXIII. törvény a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről”, azaz a „Kibertan-törvény” implementálja a direktíva rendelkezéseit, melynek értelmében az érintett vállalatoknak 2024. június 30-ig regisztrálniuk kell magukat a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) által kijelölt online felületen.

2024. május 14. 17:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36