HP viszonteladói évértékelő

forrás Prim Online, 2007. február 16. 13:16
A HP Idén is megrendezte hagyományos évértékelő rendezvényét a vállalati szektort kiszolgáló legnagyobb viszonteladó partnerei számára.
2006-ban az informatikai vállalkozásoknak, úgy mint mindenki másnak szembe kellett nézni az egyre nehezebb piaci helyzettel és a versenytársakkal.  A tavalyi év folytatása volt a 2005-ös kihívásoknak költségkontroll szempontból, de mindezen nehézségek ellenére fejlődő tendencia jellemezte a vállalkozások működését.

„A HP által 2005-ben kidolgozott Kiemelt Partner Program 2006-ban további előnyökkel bővült, mint például az üzletági specializációk bevezetése, amely az ügyfelek számára nyújt garanciát a magas színvonalú kiszolgálás tekintetében” – mondta el a tegnap megrendezett gálavacsorán Klemencz Mihály, a HP Magyarország Indirekt értékesítési igazgatója.

A díjátadó gálán a következő kategóriákban hirdettek nyerteseket:

A HP nagykereskedői közül 2005-höz hasonlóan a tavalyi év „legnagyobb disztribútora” a CHS Hungary Kft. lett. A „legdinamikusabban fejlődő HP disztribútor” díjat a Disztributor.hu Zrt. kapta.

A HP Kiemelt Partnerei között hagyományosan nagy verseny folyik az általános és üzletági kategóriákban meghirdetett címek elnyeréséért. Ezért is rendhagyó, hogy a HP történetében egymást követő két évben ugyanaz a viszonteladó partner nyerje meg „a legnagyobb HP viszonteladó” partner címet, nevezetesen a Delta Elektronik Kft., amely emellett másodszorra vehette át az év „legeredményesebb HP viszonteladója a háttértárolók értékesítésében” díjat is.

A 2005-ös évhez hasonlóan a Montana Zrt. lett 2006-ban is a „legeredményesebb HP viszonteladó az iparági szabvány szerverek értékesítésében”, míg a „legeredményesebb HP partner a UNIX alapú eszközök értékesítésében” díjat idén is a Conet Kft. vehette át.  A Euro One zRt. lett 2006-ban is a HP „legsikeresebb  viszonteladója a személyi számítógép-rendszerek értékesítésében”.

A Műszertechnika Rendszerház Kft. nyerte el a „legsikeresebb HP viszonteladó a nyomtatási és képalkotási eszközök vállalati értékesítésében” díjat. A tavalyi év két „legdinamikusabban fejlődő HP viszonteladó” díjazottjai a Ráció-Net Kft. és az AlphaNet Kft. lettek.

A HP 2006-ban a Kiemelt Partneri Program keretében a tavalyi év során 1200  szakember képzését támogatta. Ezzel 1 év alatt 35%-kal nőtt a viszonteladói hálózatban a HP Certified Professional minősítéssel rendelkező szakemberek száma, amely a partneri hálózat erősítésének és növelésének elengedhetetlen feltétele. A HP Channel üzletága ezt a tendenciát 2007-ben  is folytatni kívánja.
Kulcsszavak: +céginfo HP-hu

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Növényvédelmi drónpilótaképzést indít a Széchenyi-egyetem, az ABZ Drone és a CloudIA

A Széchenyi István Egyetem, az ABZ Drone Kft. és a Cloud for Intelligent Airplace Zrt. (CloudIA) együttműködési megállapodást kötöttek, amelynek keretében növényvédelmi drónpilóta-képzést indítanak, először május végén. Az oktatás az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karon valósul meg, elérhetővé téve a legmagasabb szintű drónképzést a régió szakemberei számára.

2024. május 6. 11:50

Mitől lesz okos a jövő hálózata

A jövőben a megújuló energiaforrások arányát növelnék a legtöbben, 2030-ra pedig a digitalizáció és az energiaellátás zöldülése a legmarkánsabban megmutatkozó igény - derül ki az E.ON Hungária Csoport reprezentatív kutatásából. A vállalatcsoport felkészülve a jövő kihívásaira, az elkövetkező években 1 milliárd eurót tervez költeni áramhálózatának fejlesztésére Magyarországon és folyamatosan keresi és alkalmazza azokat a megújuló energia használatát segítő innovatív eszközöket, amelyek a hálózat stabilitását és rugalmasságát szolgálják.

2024. május 6. 10:26

Megváltás lehetne, a bankok mégis hadilábon állnak a mesterséges intelligenciával

A bankok mindössze 6%-a készített ütemtervet a mesterséges intelligencia tömeges méretű kiaknázására. Míg a banki alkalmazottak tárt karokkal fogadják az MI beépítését, a bankok nehezen integrálják azt.

2024. május 5. 14:17

K&H: Kate tiszta nyereség

Tavasztól a kis- és középvállalkozásokat is segíti Kate, a K&H digitális pénzügyi asszisztense. A mesterséges intelligencia-alapú megoldás egyetlenként az országban hangalapú utasításokat is megért és végrehajt, egyben felveszi a versenyt a legfejlett technológiákkal.   

2024. május 5. 11:59

Nagy a magyar cégek lemaradása a kisgyermekes anyák foglalkoztatásában

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint az országban körülbelül 300 ezer főnyi potenciális munkaerő áll rendelkezésre, bár ez a szám régiónként változó. A jelenlegi gazdasági helyzetben kiemelt szükség van a kisgyermeket nevelő anyák munkaerőpiaci reintegrálásának fokozott támogatására. 

2024. május 5. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55