Novell Open Workgroup Suite: további előnyöket kínál az ügyfeleknek

forrás Prim Online, 2007. március 28. 11:18
A Novell Open Workgroup Suite segítségével világszerte számos vállalat ésintézmény csökkenti költségeit és használja ki a nyílt forráskódú szoftvereknyújtotta rugalmasságot. Az új Value Pack program más gyártóktól származó szoftvertermékekre is jelentős kedvezményeket kínál, a Novell Magyarországnál pedig 2007. április 27-ig minden eddiginél kedvezőbb áron érhető el a termékcsomag.
A Novell Open Workgroup Suite segítségével világszerte számos vállalat és intézmény csökkenti költségeit és használja ki a nyílt forráskódú szoftverek nyújtotta rugalmasságot. A Novell ügyfelei, például az Oregon Department of Human Services (Oregon állam szociális és egészségügyi minisztériuma), a svédországi Norrköping városa, a Girosol Corp., a Michigan állambeli Detroit városa és a Hines Corporation már kihasználják az első, Nyitott Vállalatoknak szánt munkacsoport-programcsomag előnyeit, amely rugalmas és költséghatékony megoldást nyújt a nyílt forráskódú és szabványalapú szoftverekre alapozva. A Novell Open Workgroup Suite a nyílt forráskódú és jogvédett szoftverek optimális kombinálásával született termékcsomag, amelynek segítségével a legmodernebb technológiák használata mellett, kompromisszumok megkötése nélkül racionalizálhatók az informatikai költségek. A programcsomag minden olyan szolgáltatást biztosít, ami egy korszerű irodai infrastruktúra kialakításához szükséges, és a legfontosabb szerveroldali szoftverektől kezdve a teljes értékű irodai munkaállomásig minden lényeges alkalmazást tartalmaz.

A Novell Open Workgroup Suite programcsomag, amely 2007. április 27-ig minden eddiginél kedvezőbb áron érhető el a Novell Magyarországnál, a csoportmunka megoldás (Novell GroupWise) és a rendszerfelügyeleti komponens (Novell ZENworks) mellett az Open Enterprise Server linux alapú változatát is tartalmazza. A csomag többplatformos változatban is elérhető. A Linux alapú szerver és az ott futó szolgáltatások mellett a megoldásnak része egy MS Office kompatibilis irodai csomag, az OpenOffice novelles változata - amely Windowson is működik -, valamint egy teljes értékű Linux alapú irodai munkahely, a SUSE Linux Enterprise Desktop, amelynek bevezetése folyamatban van többek között a francia Peugeot autógyártó óriásnál, több mint 20 000 munkaállomásra. A francia autógyártó a költségcsökkentési lehetőségre, a könnyű használhatóságra az integrációra és a széles körű támogatásra hivatkozva váltott Linux asztali rendszerre.

Az új Novell Open Workgroup Suite Value Pack program keretében a Novell Open Workgroup Suite csomagot 2007. március 19-e és augusztus 31-e között megvásárló, vagy szoftverkövetési szerződését ez idő alatt megújító ügyfelek számára további előnyt jelent, hogy harmadik gyártótól származó termékeket is kedvezményesen vásárolhatnak meg. A kedvezményesen megvásárolható termékek - többek között a GWAVA Retain, a McAfee LinuxShield, az Omni Technology Solutions Linux Desktop Multiplier for SUSE Linux Enterprise Desktop 10 termék és a Syncsort Backup Express - a Novell Open Workgroup Suite egy vagy több összetevőjének szolgáltatásait fejlesztik tovább.

További információ és a Value Pack programban részt vevő termékek és kedvezmények listája

A Novell Magyarország április 27-ig érvényes ajánatáról, a Novell Open Workgroup Suite programcsomagról, annak összetevőiről és a más termékekkel való együttműködéséről további információ
Kulcsszavak: Linux Novell

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

2024. április 27. 12:10

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14