SAP: magyar vezető az EMEA térségben

forrás Prim Online, 2008. január 21. 14:08

Az SAP Veres Zsoltot nevezte ki az újonnan létrehozott, EMEA régióbeli (Európa, Közép-Kelet és Afrika) Business Objects kis-és középvállalkozásokért felelős értékesítési igazgatójának. Az új pozíciót azért hozták létre, hogy az SAP és a Business Objects szinergiáját biztosítsa a kis- és középvállalkozások többcsatornás megcélzásával. Ez a kezdeményezés része az SAP integrációs folyamatának, amely a Business Objects s.a. felvásárlását követi.

Veres Zsolt február 1-jétől a Business Objects kis- és középvállalati értékesítési és go-to market tevékenységét irányítja. Az új pozíciójában Veres Zsolt Torsten Svenssonnak, az SAP EMEA kkv-kért felelős régiós alelnökének tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Veres Zsolt az elmúlt két évben a visegrádi országokat tömörítő közép-európai térség kis- és középvállalatokért felelős kereskedelmi igazgatójaként kulcsszerepet töltött be a közép-európai menedzsmentben, ez idő alatt megalapozta a kkv értékesítési stratégiát ezen országokban. Ezt megelőzően Veres Zsolt három évig az SAP Hungary Kft. értékesítési igazgatójaként dolgozott. Az SAP-hoz való csatlakozását megelőzően több mint tíz éven keresztül az IBM magyarországi és külföldi szervezeteiben tett szert értékesítési és vezetői tapasztalatokra.

Az SAP AG ezzel egy időben kinevezte Petr Skorepát, az SAP közép-európai térségének kkv-kért felelős kereskedelmi igazgatójának. Petr Skorepa az SAP-hoz a Cisco Systemsnél töltött tíz éve után csatlakozik, ahol regionális értékesítési területén szerzett tapasztalatot. Korábban különböző vezetői pozíciókat töltött be olyan jelentős vállalatoknál mint a Novell, a TGN, a T&G és Parallel.

Kulcsszavak: CIO SAP

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezek az idei kulcstémák a webes és marketing stratégiák terén

Mások mellett Balogh Levente, a Szentkirályi ásványvíz alapítója, Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértő, Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója és Huszár Viktor, a Teqball társalapítója is előadást tart az idei Maximum Web és Marketing Konferencián, ahol a résztvevő vállalkozók elsősorban a sikeres cégvezetés és online működés megvalósításához gyűjthetnek hasznos tudást a leghitelesebb példaképektől.

2024. május 14. 14:52

A Continental autógumija az első helyen végzett a Tyre Reviews szakportál négyévszakos abroncstesztjén

Újabb megmérettetésen, a Tyre Reviews 2024-es négyévszakos abroncsteszten győzedelmeskedett a Continental AllSeasonContact 2 modellje. Hét 205/55R16-os méretű, VW Golfra autóra felszerelt, egész évben használható modellből álló tesztmezőnyben ért el első helyezést.

2024. május 14. 13:17

A BASF a sikeres Ethernet-APL kísérletet követően az ABB-t választotta zöldmezős projektjeihez

A BASF első európai zöldmezős Ethernet Advanced Physical Layer (Ethernet-APL) projektjének részeként az ABB-t választotta az elosztott vezérlőrendszerekhez (DCS).

2024. május 14. 11:40

A MOL nyerte a funkcionális átalakítás nagydíját az SAP Quality Awards versenyen

Az üzleti transzformáció a folyamatosan változó környezetben elengedhetetlen. Az SAP éppen ezért immár tizennegyedik alkalommal díjazza azokat az üzleti átalakítást megvalósító vállalatokat, amelyek élen járnak a változásban, és jó példaként szolgálnak a sikeres bevezetésben. Az SAP Quality Awards egyik nagydíját idén a magyar MOL nyerte el. 

2024. május 13. 17:40

K&H: ismét a legjobb digitális bank Magyarországon

A K&H Csoport az egymást követő második évben, 2024-ben is elnyerte a neves brit pénzügyi szaklap, a Global Banking and Finance Review „Legjobb Digitális Bank Magyarországon” díját. Az indoklásban a K&H innovatív digitális pénzügyek terén játszott úttörő szerepét emelték ki, különös tekintettel a világszínvonalú és könnyen kezelhető mobilbankra, valamint a hozzá kapcsolódó, a szektorban itthon elsőként beszédhanggal is és magyarul kommunikáló digitális pénzügyi asszisztensre, Kate-re. 

2024. május 13. 14:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36