Digitális fotókeretet mutatott be a Toshiba

forrás Prim Online, 2008. február 28. 14:47

A 7 hüvelykes Toshiba Tekbright fotókeret kiemelkedő minőségű LCD-panellel és ledes háttérvilágítással biztosítja a színek éles és élénk, kontrasztos megjelenítését.

A Toshiba Tekbright fotókeret digitális állóképek megjelenítésére szolgál, képernyője különösen nagy, 720 x 480 képpont – egy átlagos digitális képkeretnél lényegesen nagyobb – felbontású, és a széles képernyős (16:9 képarányú) megjelenítést is támogatja. A képek megjelenítéséhez a felhasználók a keret belső, 64 MB méretű memóriájában tárolhatják képeiket, illetve feltölthetik egy pendrive segítségével vagy a fényképezőgép memóriakártyájáról. Ha pedig több helyre van szükségük, a képgyűjteményeket különböző memóriakártyákról (Compact Flash, SD, MMC, Memory Stick vagy XD) is betölthetik. A keret többféleképpen is használható, beállítástól függően. A legegyszerűbb beállítást választva folyamatosan ugyanazt a képet jeleníti meg. Emellett többfunkciós, áttűnési effektusokkal kiegészített diavetítésként is képes a fotók folyamatos, váltogatott megjelenítésére, illetve beállítható úgy is, hogy egyszerre több, akár nyolc kisméretű kép legyen egyszerre látható a kijelzőn. A képek kiválasztását a képböngésző funkció teszi a lehető legegyszerűbbé. A Toshiba Tekbright fotókeret beállítható úgy is, hogy digitális óraként vagy naptárként funkcionáljon.
A képkeret zene lejátszására is alkalmas, a felhasználó a képek mellé hangulatban hozzájuk illő zenét mp3 tölthet fel. A Toshiba Tekbright fotókerethez a megszokott nyelvek (angol, orosz, lengyel, török, cseh) mellett magyar nyelvű menü is beállítható. A képkeret memóriakártyával bővíthető.
A digitális képkeret ára: 35900 Ft.

Technikai információk:

Kulcsszavak: fotó Toshiba

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59