Nyilvános TelePresence tárgyalótermek a Ciscótól

forrás Prim Online, 2008. október 29. 12:42

A Cisco bejelentette az első, bármely cég vagy szervezet által igénybe vehető Cisco TelePresence tárgyalótermek megnyitását. E Cisco TelePresence tárgyalókat használatalapú díjszabás („pay-per-use”) ellenében használhatják azok a vállalatok, amelyek szeretnék gyakoribbá tenni a kulcspartnereikkel, szállítóikkal és vevőikkel folytatott személyes találkozókat, és egyben szeretnék az utazással járó költségeiket is csökkenteni. Az első nyilvános Cisco TelePresence tárgyalók a Cisco és a Tata Communications együttműködésének eredményeképpen nyíltak meg a kaliforniai Santa Clarában, Bostonban, Londonban, valamint Bangalorban és Bombayben.

A Cisco TelePresence tárgyalók

A bemutatás óta eltelt közel két évben a Cisco több mint 200 ügyfelénél ezernél is több TelePresence tárgyalót alakítottak ki. Ezen túlmenően a Cisco házon belül 40 ország 129 városában lévő irodáiban telepített közel 300 Cisco TelePresence tárgyalót. Az új üzleti modell jelentős lépés a Cisco nyilvános, világméretű TelePresence-hálózatot célzó terveinek megvalósításában. Az új, nyilvános Cisco TelePresence tárgyalók elősegítik a globális együttműködést, mivel az olyan vállalkozások számára is elérhetővé teszik a valósághű találkozók lehetőségét, amelyek saját irodájukban nem rendelkeznek TelePresence technológiával.

A felhasználási lehetőségek között kiemelt helyen szerepelnek a beszállítói lánc tagjaival folytatott megbeszélések, az alkalmazottak képzése és felvételiztetése, a nemzetközi vállalati eseményeken való részvétel, illetve mindazok az alkalmazások, ahol a személyes jelenlét kritikus fontosságú, de gyakran nehezen kivitelezhető.

„Az órára bérelhető nyilvános Cisco TelePresence tárgyalók módot adnak a gyakoribb személyes találkozókra a kollégák vagy üzleti partnerek között, ugyanakkor kiiktatják az üzleti utakkal járó időveszteséget” – mondta Geoffrey Moore, a Dealing with Darwin című könyve szerzője, a TCG Advisors ügyvezető igazgatója. „A Cisco TelePresence technológiája olyan, mint egy magánrepülőgép: lehetővé teszi, hogy a nap folyamán több különböző városokban tárgyaljak. Komoly lépést jelent a munka és a magánélet kiegyensúlyozása irányában, csökkenti az utazási költségeket, és fokozza a hatékonyságot.”

A most megnyitott, nyilvános Cisco TelePresence tárgyalók már szabadon foglalhatók bármely vállalat számára. Az egyórás bérleti díj 299–899 USD között mozog a tárgyaló méretétől függően. Egy-egy tárgyalótermet 1-18 résztvevő vehet igénybe. A Cisco TelePresence tárgyalók foglalásával kapcsolatos további információkért látogassa meg a www.ciscotelepresencesuites.com webhelyet.

A Tata Communicationsszel, a Taj Hotels szállodaláncot működtető Indian Hotels Co. Ltd.-vel és az Indiai Ipari Konföderációval (CII) együttműködésben az első bérelhető TelePresence tárgyalókat a bostoni, londoni, bangalori és bombayi Taj Hotels szállodákban, valamint a CII bengalurui, új-delhi, hyderabadi és chennai irodáiban nyitották meg. A Tata további 100 tárgyaló megnyitását tervezi 2009 végéig, többek között a New York-i Pierre Hotelben. További információkért és helyszínekért látogassa meg a http://www.tatacommunications.com/telepresence/index.html webhelyet.

Kulcsszavak: Cisco ügyvitel

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59