Vízfüggönyre vetített mozgókép: Event Expo II.

Kiss Ádám Zoltán, 2009. január 28. 11:03

A kelet-közép-európai régió legnagyobb rendezvény- és háttértechnikai kiállítását rendezik meg február 20-21-én a Papp László Sportarénában. Az Event Expo több mint száz kiállítót vonultat fel, bemutatva a rendezvény- és háttértechnika széles skáláját, a színpad- és hangtechnikától kezdve a biztonságtechnikán át a változatos vizuális és informatikai megoldásokig.

Emeletes rendezvénysátor, vízfüggönyre vetített mozgókép, vízsugarak alkotta feliratok és még többtucatnyi újdonság, a rendezvénytechnika legaktuálisabb trendjei mutatkoznak be a II. Event Expón. A 7000 m2-es kiállítóterületen a szervezők igyekeznek felvonultatni a rendezvények teljes körű háttér-, eszköz- és ötlettárát úgy, hogy változatos programokat kínálva teszik „élővé” a kiállítást.  Az idén a kínálat a tavalyinál színesebb, így nem csak a szakmai közönség számára nyújt érdekes látnivalókat: lesznek játék- és masszázsgépek, informatikai újdonságok.
 
A hatósági szakmai nap tavaly megkezdett hagyományát folytatja a résztvevők kérésein alapuló idei workshop, a rendezvényekre vonatkozó jogszabályok változásairól és alkalmazásukról. Újdonság a szakmai programok között az Expo Rapid Randi elnevezésű program. Ennek keretében neves hazai reklámozók képviselői adnak rendezvény-briefeket a jelen lévő rendezvényszervező ügynökségeknek, amelyek a közönség előtt prezentálják javaslataikat a megbízók felé. Az „élesre szimulált” tenderhelyzet több szálon folyik, s összegzésképpen közös kerekasztal-beszélgetés tisztázza a megbízói elvárásokat és az ügynökségi várakozásokat. Mindezt az érdeklődők kivetítőkön is végigkövethetik. A tavalyi nagy siker után a Sziget fesztivál készítőivel együtt második alkalommal rendezendő Expo már a Nyugat-Európában is komoly múlttal és tapasztalattal rendelkező cégek számára is vonzó megjelenési lehetőség, így számos német és holland cég megoldásaival is megismerkedhetnek majd az érdeklődők. A szervezők február 5-ig várják még kiállítók jelentkezését.

Kulcsszavak: kiállítás

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

Nagy hatótáv, nagy lehetőségek

A GreenGo, Budapest máig egyetlen teljesen elektromos autómegosztója olyan, nagy hatótávú autókkal bővítette flottáját, amik még egy lépéssel közelebb visznek ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a saját autónak.

2024. május 1. 12:03

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55