Magyarország első online filmes munka portálja

forrás Prim Online, 2009. március 5. 14:55

Elindult a FilmCrew.hu, amely egy munka és információs internetes portál mindenkinek, aki a filmszakmában dolgozik, vagy akit érdekel a filmezés, és a jövőben ezzel szeretne foglalkozni.

Az oldal azzal a céllal jött létre, hogy a film és videó anyag készítés, ne csak Budapestre, hanem egész Magyarországra koncentrálódjon, valamint legyen egy olyan fórum a filmszakmán belül, amely lehetővé teszi, hogy a szakmában dolgozók könnyen építhessenek kapcsolatot egymással. Továbbá lehetőséget biztosít produkciók számára a gyors és professzionális munkaerő kiválasztására, mivel az oldal egy folyamatosan bővülő komplex adatbázis.

A portál alapvető feladata, hogy megteremtse a kommunikációt cégek és munkavállalók között. Minden felhasználónak lehetőséget ad a gyors információszerzésre, a magyarországi filmes szakmában dolgozó emberekről.

A regisztrált felhasználók elkészíthetik saját profiljukat, amellyel elérhetik a FilmCrew szolgáltatásait, illetve munkáik láthatóvá válnak más regisztrált felhasználók számára. A tagok profiljában az adataik mellett kép és videó feltöltésre is van lehetőség, melyek megkönnyítik a döntést egy esetleges munka kapcsán abban, hogy kivel szeretnénk együtt dolgozni.
A portál felhasználóinak lehetőségük van filmes szerződésminták letöltésére, egyéb paraméterek posztolására, amelyek következő reggel a regisztrált tagok e-postaládájába kerülnek; a FimCrew üzenő fala pedig remek platform a felhasználóknak arra, hogy információt cserélhessenek egymással.

A portálon található eseménynaptár biztosítja, hogy a filmes szakma minden fontosabb eseményéről tájékoztassák egymást a tagok, hiszen bármely regisztrált felhasználó szerkesztheti, feltöltheti hasznos információkkal, mellyel felhívhatja mások figyelmét rendezvényekre, vetítésekre, technikai újdonság bemutatására, bármire, ami érdekes lehet!

Részletes információk az oldalról: www.filmcrew.hu

Kulcsszavak: film videó website

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50