Travel & Surf – mától indul a T-Mobile kedvezményes adatroaming ajánlata

forrás Prim Online, 2011. július 1. 11:42

A minden európai mobil szolgáltatóra mától kötelezően érvényes barangolási díjkorlátozásra a magyarországi mobil-szolgáltatók már előre hangzatos bejelentésekkel reagáltak, ma pedig elindult a díjcsökkentésre vonatkozó kommunikáció második hulláma. Elsőként a T-Mobile-tól kaptuk meg annak megerősítését, hogy a cég korábbi bejelentése nyomán a mai napon bevezették a Travel & Surf névre keresztelt új, kedvező fix díjas roaming adatdíjcsomagokat.

Az új napi és heti roaming adatdíjcsomagok 29 országban - az EU 26 államában valamint Norvégiában, Liechtensteinben és Izlandon, az adott ország területén működő minden, a Magyar Telekommal szerződött partnerhálózaton - teszik lehetővé a költségkímélő mobilinternetezést.

 

A roaming díjcsomagot igénylők több konstrukció közül választhatnak. A napi, 24 órás internetelérést biztosító Travel  & Surf S díjcsomag mindössze 690 FT-ért 10MB roaming adatforgalmat tesz lehetővé, míg a szintén napi Travel & Surf M díjcsomag 1990 Ft-ért 50 MB-ot kínál. Mindkét díjcsomag, az S és az M-is, havidíjas előfizetéses és Domino kártyás ügyfelek számára is elérhető lesz. Azoknak, akik nem csak alkalomadtán, hanem nap mint nap szeretnének levelezni és a neten szörfölni, a heti  250 MB-os, Travel & Surf L díjcsomagot ajánlják 10590 Ft-ért. Ez utóbbit kizárólag havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfelek vehetik igénybe.

 

A Travel & Surf díjcsomagok előnye, hogy nincs túlforgalmazási díj, a Travel & Surf S és Travel & Surf M napi díjcsomagok esetén a benne foglalt adatmennyiség elérésekor az adatforgalmazás leállításra kerül. A Travel & Surf L roaming díjcsomagban a garantált le- és feltöltési sebességgel igénybe vehető adatforgalom túllépése esetén a letöltési/feltöltési sebesség értéke legfeljebb 32 kbit/s az egy hetes érvényességi idő végéig. A böngészésbe belefeledkező, vagy a háttérben óvatlanul frissítéseket elindító felhasználót idejében értesíti a szolgáltató, hogy elérte a rendelkezésére álló keret végét, és felkínálja a következő napi, vagy heti keret megvásárlásának lehetőségét.

 

A  július 1-jétől érvényes, minden Deutsche Telekom  leányvállalatnál egységesen Travel & Surf néven futó új tarifákkal a cég széles körben kívánja előmozdítani az okostelefonok és a számítógépes mobilinternet használatát a vakációjukat az EU országaiban, Norvégiában, Liechtensteinben vagy Izlandon töltő turisták körében. A Travel & Surf roaming adatdíjcsomagok internetezésre, e-mailezésre vagy WAP-ozásra használhatóak fel. Magyarország területén a Travel & Surf roaming adatdíjcsomagok nem használhatóak.

Kulcsszavak: T-mobile-hu mobil roaming

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50