Ricoh AficioMP 171LN multifunkciós készülék

forrás Prim Online, 2011. augusztus 29. 14:32

A Ricoh Europe bemutatta új kisméretű és megfizethető multifunkciós készülékét (MFP), az Aficio MP 171LN-et, amely ideális az általános irodai igények kielégítésére. Ez a strapabíró A4-es MFP gyors bemelegedési idejével és 17 lap/perces sebességével megnöveli az irodák produktivitását. A kompakt MP 171LN festéke a Ricoh egyedi alacsony energiaigényű toner készítési technológiájával készül, ami segít a környezeti hatások csökkentésében.

Az Aficio MP 171LN megfizethető all-in-one másoló, nyomtató és hálózati szkenner. Rövid bemelegedési idejével, 7,5 másodperc alatt elkészülő első nyomatával és 17 lap/perces sebességével javítja az irodai produktivitást. Robosztus kialakítása és hosszú élettartamú alkatrészei biztosítják a minimális állásidőt és a nagy teljesítményt. Az MP 171LN problémamentesen beilleszthető bármelyik hálózatba az alapkiépítésben elérhető hálózati interfész kártyának köszönhetően.

Ahogy a többi Ricoh termék, úgy az MP 171LN is megfelel az Energy Star követelményeknek. Az eszköz energiát és papírt is megtakarít a duplex egységnek köszönhetően, mellyel teljesítményvesztés nélkül készíthet kétoldalas dokumentumokat. Az MP 171LN, mint megosztott multifunkciós eszköz csökkenti a birtoklás teljes költségét (TCO).

A belső nyomtató kontroller lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorsan és könnyedén készítsenek professzionális külsejű dokumentumokat házon belül. Az MP 171LN A6-tól A4-es papírméretig és 60-tól 157 g/m2 papírsúlyig kezeli a különböző papírokat. A standard hálózati csatlakoztathatóság azt jelenti, hogy a szkennelt dokumentumokat a hálózaton belül bárhova eljuttathatjuk. A Ricoh @Remote monitorozó szolgáltatása automatikusan összegyűjti és elküldi a számlálóállásokat illetve automatikus értesítést küld, ha valamelyik kellékanyag kifogyóban van.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50