Új, feltöltőkártyás tarifacsomag a Red Bull MOBILE kínálatában

forrás Prim Online, 2012. május 25. 09:37

2012. május 10-től új, Access névre keresztelt feltöltőkártyás tarifával is elérhető a Red Bull MOBILE. Így már háromféle előfizetést kínál a magas adrenalin szinten pörgő mobilmárka: a Access mellett továbbra is elérhetőek a korábbi számlás All in és All in+ tarifacsomagok. Bármely tarifát is választják az előfizetők, Red Bull MOBILE-osként részesülhetnek a rendszeresen, kizárólag számukra elérhető előnyökben: soron kívüli és/vagy ingyenes bejutás rendezvényekre, népszerű szórakozóhelyekre, személyes találkozó és/vagy exkluzív élmény sztársportolókkal.

A RBM Access (Express) tarifacsomag SIM kártya formájában a Tesco áruházak és a MOL benzinkutak polcain expressz sebességgel vehető igénybe, illetve az Access csomag készülékkel a Red Bull MOBILE webshopjából rendelhető meg. Az új tarifa a Telenor Hipernet hálózatán a RBM-tól megismert kapcsolt szolgáltatásokat nyújtja: a feltöltött keretösszeg mellé leforgalmazható adatmennyiséget is biztosít.

Az Access tarifacsomag megvásárlásával és egyszerű aktiválásával még több kalandvágyó ügyfél csatlakozhat a Red Bull MOBILE Forma-1-es világához, amelyben már több meglepetéssel is készült a mobilmárka csapata. Az Access csomaggal is elérhető a lehetőség, hogy július 2-ig minden új előfizető belépőjegyhez juthat a Forma-1 Magyar Nagydíjra. Access csomag esetén – egy meghatározott feltöltési egységet követően – is jogosulttá válnak a díjmentes belépőjegyre, így testközelből figyelhetik, ahogy a pénteki szabadedzésen felbőgnek a Forma-1-es motorok a Hungaroringen. Meglévő RBM előfizetők a számukra exkluzívan elérhető Red Bull MOBILE portálon található kvízjátékkal szerezhetik meg belépőjüket a száguldó cirkusz hazai eseményére.

 



Jön Mark Webber, a Red Bull MOBILE csapata is készül
A Magyar Nagydíj előtt, július 26-án Mark Webber a versenyen kívül is személyes látogatást tesz Budapesten, ahol 130 RBM előfizetővel találkozik és versenyteljesítményük alapján a 3 legügyesebb Red Bull MOBILE előfizető személyesen Mark Webberrel is összemérheti tudását egy virtuális versenypályán. A RBM csapatát a sebesség-megszállottságáról is híres Bódi Sylvi, modell képviseli. Sylvi a közelmúltban az ausztriai Red Bull Ringen kétnapos edzés keretében készült a megmérettetésre, személyesen David Coulthard, a Red Bull Racing egykori pilótája, 13-szoros futamgyőztes Forma-1-es versenyző jó tanácsait követve ismerte meg a Formula Renault versenyautó vezetésének fortélyait.

További információ az Access csomagról és a Red Bull MOBILE világáról: http://www.redbullmobile.hu/

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50