Tíz éve van jelen a KÜRT a német piacon

MTI Sajtóadatbank, 2013. január 17. 14:01

Mintegy 400 ezer euró árbevételt ért el tavaly a KÜRT Zrt. tíz éve bejegyzett németországi leányvállalata, amelynek piaci részesedése már 15 százalékos.

A közlemény szerint a magyar informatikai vállalkozás 2002-ben döntött arról, hogy terjeszkedik Németországban. A 2003. január 15-i cégjegyzés után a Ruhr-vidék szívében, Bochumban kezdtek működni. Az új cég feladata az volt, hogy az adat-visszaállítási szolgáltatást a magyar minta alapján végezze, helyszíni ügyfélszolgálattal és technológiai tevékenységgel.
 

Ma már minden technológiai folyamatot Magyarországon végeznek, a mérnökök és a német ügyfélszolgálatosok egy online folyamattámogató rendszerben adminisztrálják a munkákat. Az ügyfelek nagy része közvetlenül adja le a megrendelését, de német és külföldi partnerhálózattal is rendelkezik a cég, Ausztriában, Svájcban, Hollandiában és Belgiumban is vannak leadási pontok. Ennek köszönhetően évente több mint kétezer adat-visszaállítási megbízást kap a leányvállalat a nyugati szektorból - olvasható a közleményben.
 

A KÜRT tervei között szerepel újabb ügyfélszolgálatok nyitása, valamint az adatkezelési problémák megelőzésére szolgáló új alkalmazás bevezetése, amelyet idén márciusban mutat be a vállalat. A Münchenben hamarosan megnyíló ügyfélszolgálattól már 2013-ban 10 százalékos árbevétel-növekedést várnak. Magyarországon a budaörsi központ mellett Budapest keleti részén nyílik ügyfélszolgálat - közölte a KÜRT.

Kulcsszavak: +céginfo Kürt

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szűkülő piacon bővül a Pepita.hu

A Pepita Group Zrt. hazai bruttó forgalma 30, külfölddel együtt 44 százalékos növekedést mutat az első negyedév eredményei alapján. Kinőtte magát: levetkőzte a csupán baba-mama jelleget, a hazai műszaki és elektronikai területen lévő erős piaci verseny ellenére is e termékkategóriákban Magyarországon 57 százalékos bruttó forgalomnövekedést ért el.

2024. május 3. 14:41

A Xiaomi publikálta a legújabb ESG jelentését

A Xiaomi a napokban közzétette a hatodik ESG (környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás) jelentését. A több mint 80 oldalas dokumentum, amelyet kínai és angol nyelven adtak ki azt az előrehaladást mutatja be, amelyet a Xiaomi és leányvállalatai megtettek az ESG stratégia megvalósítása terén 2023-ban. 

2024. május 3. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55