Online sikertörténet a Vaterával

Álomesküvőre licitált egy pár

Czipperer Dia, 2013. május 8. 13:01

A neten talált egymásra egy fiatal pár, és az online aukciós portálon, a Vaterán vásárolták meg esküvőjüket. A közel két millió forintos nászt Budapesten tartják, és az összeg is jó helyre, egy beteg kisfiúhoz kerül.

Egy jótékonysági árverésre bukkant a neten Adrienn és Péter, akik az interneten keresztül ismerték meg egymást, és ezt a módot választották az esküvőjük megszervezéséhez is: a neten ugyanis egy komplett esküvőre bukkantak, méghozzá a Vatera piacterén. A menyegzőre licitálni lehetett két hétig: több mint 16 ezren érdeklődtek a prémiumkategóriás esküvő iránt.

 

„Profi „vaterások” vagyunk, így amikor megláttuk a felhívást, őrült licitálásba kezdtünk. Folyamatosan figyeltük, ki mennyit ajánl az álomesküvőért, és a határidő közeledtével újra és újra hozzátettünk egy picit. Meg is lett az eredménye: miénk az álomesküvő!” – újságolta a boldog menyasszony, aki nagyon örül, hogy az általuk kifizetett 1 930 000 forinttal a Vatera egy beteg kisfiú, Kovács Benedek külföldi gyógykezelését támogatja.

 

Bár az esküvő ára és tartalma nem mindennapi, a nász mégis visszafogott lesz. Mindössze száz embert szeretnének meghívni. Táncoktatás, a vacsora, az esküvői fotók és film, a dunai hajókázás, a wellness hétvége, a limuzinos szállítás is lesz.

 

De hogyan is zajlott a netes ismerkedés? Adrienn büszkén mesélt a kezdetekről: „Soha nem hittem a netes társkeresésében, de 36 évesen, a barátaim unszolására felregisztráltam egy ismerkedős oldalra, ahol egy hét alatt Péterbe botlottam. Találkoztunk, és szinte azonnal eldőlt, hogy egymás mellett van a helyünk.”

 

 

És hogy mikor kérte meg Péter menyasszonya kezét, Na ez az egy dolog nem a világhálón történt, hanem egy Quimby koncerten. „Természetesen azonnal igent mondtam! Neki is álltunk a szervezésnek, de közbeszólt a licitálás, és április 16-án megnyertük az álomesküvőt!” – mesélték boldogan. Augusztus 2-án, Budapesten fogadnak örök hűséget egymásnak.

 

Lunczner Ádám, az online piacteret is üzemeltető Allegroup marketing vezetője így nyilatkozott a nem mindennapi lehetőségről: „Örülünk, hogy egyszerre sikerült egy pár álmát megvalósítani, és remélhetőleg egy kicsi, de nagybeteg gyermeken is segíteni. Profik tucatjai dolgoznak majd azon, hogy Adrienn és Péter lagzija tökéletes legyen, Benedek pedig minden befolyt fillérrel tovább gyógyulhat. Úgy tűnik, a Vaterán már boldogságot is lehet kapni”.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Sportfogadásban lett sikeres a profi ladbarúgó, aki saját platformot hozott létre

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 17:56

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Álljunk meg egy parkolásra – így parkolunk a fizető övezetekben

A fizetőparkolás intézményét sok autós a sofőrök ellenségeként éli meg, miközben annak egyik fontos célja éppen a forgalomszabályozás és a városi parkolókapacitás hatékonyabb kihasználása, különösen a sűrűn lakott területeken. A Yettel mobilparkolás szolgáltatásának elemzésével érdekes megállapítások derültek ki a hazai autósok szokásairól, most pedig szervizcsomagot és üzemanyag utalványt is érhet a mobilparkolás használata.

2024. április 26. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50