Yahoo: 800 millió aktív felhasználó

Czipperer Dia, 2013. szeptember 12. 15:28

Marissa Mayer, a Yahoo vezérigazgatója a TechChrunch Disrupt konferencián jelentette be, hogy a havi aktív felhasználók száma elérte a 800 milliót, ezek közül pedig 350 millióan mobilról látogatják az oldalt.

 

Marissa Mayer több kérdéssel is szembesült az eseményen, melyek közül az egyik kiemelkedő a vállalat logója volt. Mayer elmondta, hogy a cég jobban összpontosít termékeire, mint csak magára a logóra. És így ezt a váltást dollármilliók nélkül is végre tudták hajtani. 18 év alatt egyszer sem változtattak a logón, Mayer viszont azt mondja, időnként kell egy kis változás.

 

A termékek tekintetében úgy nyilatkozott Mayer, hogy a cég gyakorta frissít, beleértve a Sreen Video Streaming App kiadását, valamint partnerkapcsolatait is folyamatos ápolja, fejleszti (többek között a Saturday Night Live-val és a Comedy Centrallal).

 

Yahoo új logó

 

A vállalat forgalma pedig igen jónak mondható a 800 millió havi egyedi látógatóval, ami nem tartalmazza a Tumblrt. Korábban már írtunk róla, hogy a Yahoo ezekkel az eredményekkel a rivális Google fölé kerekedett. A felhasználók már közel fele pedig már mobilról használja a Yahoo-t (350 millió), amely Mayer szerint hatalmas potenciált rejt a vállalat számára, és ő is főként erre a területre összpontosít.

 

 

Forrás: TheNextWeb.com

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Harmadszor is világcsúcs: a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata nyerte Európa legnagyobb energiahatékonysági versenyét

A kontinens legnevesebb egyetemeit megelőzve ismét az első helyen végzett a győri Széchenyi István Egyetem elektromos járművet fejlesztő hallgatói csapata, a SZEnergy Team Európa legnagyobb energiahatékonysági versenyén önvezető és elektromos meghajtású városi kisautó kategóriában. Utóbbiban saját világcsúcsát másodszor megdöntve szerezte meg az első helyet.

2024. május 25. 16:17

10 éves a Craft Conference: Budapestre érkezik a Google, a Spotify és az OpenAI is

Ami a technológiai innovációnak a CES, az a szoftverfejlesztésnek a Craft – idén ünnepli tizedik születésnapját Közép-Európa legnagyobb IT szakmai konferenciája, amely évről évre többezer szakembert szólít Budapestre. A kétnapos Craft Conference igazi sztárparádéval várja az érdeklődőket május végén a Vasúttörténeti Park látványos díszletei között: érkeznek a Google, a Tesla, a Spotify, a Microsoft, az OpenAI és az Ebay szakértői, de a keynote előadók között szerepel majd a világ egyik legolvasottabb tech hírlevelét író Orosz Gergely is. A szakmai fesztiválon kiderül, hogyan lehet MI-eszközökkel vagy digitális csapattagokkal növelni a produktivitást, hogy tényleg a jövő sikerszakmája lesz-e az AI Engineer és hogy miért „ült le” kicsit az IT-piaci az utóbbi hónapokban.

2024. május 25. 12:30

Szintet léphet a mikrohálózatok fejlesztése, megérkezett BESS

Költséghatékony energiabeszerzés és -tárolás egyetlen megoldásban – ezt kínálja BESS, a Schneider Electric legújabb fejlesztése. A különleges berendezés újabb lökést adhat a mikrohálózatok kialakításának és támogatja az energiabiztonság megteremtését. 

2024. május 25. 10:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17