A Telekom civil díjcsomagjaira pályázhatnak nonprofit szervezetek

forrás: Prím Online, 2013. október 21. 16:41

A Telekom ismét meghirdette a Civil és CivilNET díjcsomagokra szóló pályázati lehetőséget, amely civil szervezetek számára nyújt kedvezményes telefon- és internethasználatot.

Másoknak segítenek, ám nekik is jól jön a segítő kéz. A Telekom a civil szervezetek munkájának támogatására alakította ki a sikeres pályázat után igénybe vehető, kedvezményes telefon- és internethasználatot biztosító Civil és CivilNET díjcsomagokat. A 2013 második félévére meghirdetett pályázat beadási határideje október 30. A nyerteseket – a hagyományoknak megfelelően – a Telekom fenntarthatósági kezdeményezése, a hello holnap!  Kuratóriuma választja ki. Minden nyertes civil szervezet egy éven át használhatja a megnyert díjcsomago(ka)t.

 

Fontos, hogy a mostani pályázaton a 2013 első félévi pályázaton nyertes szervezetek nem indulhatnak. Számukra 2014 első felében hirdetek pályázatot.

 

 

 

Civil díjcsomag

 

A Civil díjcsomaggal az országon belül kezdeményezett vezetékes távközlési szolgáltatás havi díj nélkül, 500 perc forgalmidíj-mentességgel és kapcsolási díj nélkül használható. Az 500 perc feletti forgalom díjazása átlagosan 30% forgalmidíj-kedvezményt is biztosít az alapcsomaghoz (Bázis) képest. A Civil díjcsomag kizárólag a Telekom szolgáltatási területén, a szervezet nevén működő hagyományos telefonvonalon érhető el.

 

CivilNET díjcsomag

 

A Civil díjcsomag mellett a közhasznú szervezetek pályázhatnak a belépési és havi díj nélküli internetszolgáltatást biztosító CivilNET díjcsomagra is, a Civil díjcsomaggal együtt. A CivilNET díjcsomag kizárólag a Telekom szolgáltatási területén, a megadott fővonalon, a Civil díjcsomaggal együtt érhető el. A pályázati adatlapon fontos megjelölni, hogy a CivilNET díjcsomagra is kíván-e pályázni a szervezet.

 

A CivilNET díjcsomag műszaki tartalma:

 

 

CivilNET

Letöltési sebesség maximum (kbit/sec)

5000

Letöltési sebesség garantált (kbit/sec)

1000

Feltöltési sebesség maximum (kbit/sec)

500

Feltöltési sebesség garantált (kbit/sec)

192

Forgalmi díj

nincs

E-mail

5 db

E-mail tárhely

10 GB

Webtárhely

50 MB

Díjmentes extrák

PPP over Ethernet kliens szoftver

Dinamikus IP cím

Időkorlátozás nélküli Telekom Hotspot használat

Vírusvédelem szolgáltatás

 

 

A pályázat feltételei, tartalma

 

A Civil díjcsomag, illetve a CivilNET díjcsomag pályázati anyagának tartalma:

§  hiánytalanul kitöltött pályázati adatlap és „Szerződő fél nyilatkozata”

§  az alapító okirat vagy alapszabály másolata

§  közhasznúságot igazoló bírósági bejegyző végzés

 

Kizárólag olyan szervezetek pályázhatnak, amelyeknek nincsen a Magyar Telekom Nyrt. felé tartozása.

 

A pályázni a pályázati adatlap és a fent jelölt mellékletek benyújtásával lehet. A pályázóknak meg kell jelölniük azt a – szervezet nevén nyilvántartott – fővonalat, amelyre a Civil díjcsomagot, illetve a Civil és CivilNET díjcsomagot együttesen igénybe szeretnék venni.

 

A pályázatok beérkezési határideje 2013. október 30.

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érkezik: mesterséges intelligencia és virtuális valóság az oktatásban

Tanítás és tanulás az MI vagy XR technológiák segítségével, mentális egyensúly a mesterséges intelligencia korában. Idén is meghirdeti pedagógusoknak szóló pályázatát a Yettel digitális oktatási programja, a ProSuli. A pályázat célja, hogy a tanárok a szakterületükhöz szorosan kapcsolódó digitális tananyagokat hozzanak létre, különös tekintettel a matematika, a természettudományok és az idegen nyelvek területére. Az elkészült tananyagok valamennyi hazai pedagógus számára hozzáférhetők lesznek. A 25 legjobb pályázó egész nyárra elegendő mobilinternetben részesül, 10 nyertes pedig 120 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal gazdagodhat.

2024. május 14. 19:26

Európai akciók a kibocsátásmentességért

Az Európai éghajlati paktum 2020-ban jött létre az Európai Bizottság kezdeményezésére. Fontos eszköze annak a célkitűzésnek, hogy 2050-re Európa kibocsátásmentessé váljon, megalakulása óta már több mint tízmillió kilogramm szén-dioxid csökkenéshez járult hozzá.  A Paktum évről-évre különböző akciókat szervez, hogy felhívja a figyelmet az éghajlatváltozás hatásainak mérséklésének fontosságára. Ebben az évben többek között fotópályázatot indít a környezettudatos cselekvések bemutatására.

2024. május 10. 09:55

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Indul a K&H STEM pályázat: az IT hallgatók innovatív megoldásait várják

Technológiai pályázatot hirdet a K&H a hazai IT képzést nyújtó felsőoktatási intézmények hallgatói számára, hogy elismerje azon fiatal szakembereket, akik kiemelkedő szakmai, tudományos dolgozataikkal hozzájárulnak az új, innovatív megoldások kitalálásához és inspirációként szolgálnak mások számára. A közel 2 millió forint anyagi támogatást és szakmai projektmunkában való részvételi lehetőséget biztosító pályázatra alap- és mesterképzés kategóriákban, összesen 8 témakörben – köztük AI, fintech és felhőtechnológiában – lehet jelentkezni itt.

2024. május 6. 19:53

Bevállalós ötletekkel versenyeznek a Megoldások a holnapért döntősei

Kiválasztották a legjobb nyolc csapatot a Samsung és az EdisonKids Megoldások a holnapért kihívásán. A jövő oktatása, a fenntarthatóság és a közösségfejlesztés iránt elkötelezett fiatalok megkezdhetik a felkészülést a döntőre. A következő hetekben a csapatok elképzelésük prototípusát alkothatják meg és tesztelhetik működését a mentorok közreműködésével. A diákok a szakértők segítségével készülnek a végső, májusi megmérettetésre, ahol a három legjobb csapat összesen 6 millió forint összértékű Samsung készülékkel bővítheti egyéni és oktatási intézménye eszközparkját.

2024. április 23. 14:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59