A Note 3 a 2014-es téli olimpia hivatalos mobilja

forrás: Prím Online, 2013. október 25. 11:36

A Galaxy Note 3 alighogy bemutatkozott, máris nagy babérokra tört, ugyanis a jövő évi téli olimpiai játékok hivatalos mobilja lett. A „Samsung Smart olimpiai játékok” nevű kezdeményezés az esemény gördülékeny kommunikációs hozzáférhetőségét biztosítja, a jövő évi téli olimpiát pedig elérhetővé kívánja tenni a világ minden nézője számára.

Samsung és a NOB (Nemzetközi Olimpiai Bizottság) a 2014-es szocsi olimpia minden sportolójának biztosítja a hivatalos mobilt, hogy élményeiket megörökíthessék, és könnyen megoszthassák a világgal. A Samsung 15 éve partnere az olimpiai játékoknak, és ez az első alkalom ezen partnerség fennállása óta, hogy minden olimpikon Samsung készüléket kap.

 

 

A vezeték nélküli kommunikáció zökkenőmentes működéséhez a Samsung speciális alkalmazást fejlesztett az olimpia szervezői, a NOB munkatárasai, valamint a sportolók számára. A WOW névre keresztelt applikáció hasznos segítséget kínál, mivel információt nyújt a versenyek pontos idejéről és helyszínéről, valamint a szervezők, sportolók kapcsolattartását is segíti.

 

A WOW applikáció egy másik változata a Közösségi WOW, amely a 2010-es vancouveri olimpián debütált, ahol érdekes és hasznos információkkal látta el a szurkolókat. A világszerte elérhető ingyenes androidos alkalmazás is visszatér, a 2014-es szocsi olimpián valós idejű eredményekkel, hírekkel szolgál a felhasználóknak, beleértve a versenyek pontos állását és ütemezését, az érmek és rekordok számát is.

 

Annak érdekében, hogy az olimpiai játékok hangulata még többekhez eljusson, a Samsung bejelentette a valaha volt legnagyobb Galaxy Csapat megalakulását, melyben a 2014-es szocsi olimpia több mint 80 sportolója vesz majd részt a világ 20 országából, közöttük: 

 

- Armin Zoeggler: Olasz származású szánkóversenyező, az első a Téli Olimpiai játékok történetében, aki 6 aranyérmet nyert egyetlen olimpia során.

- Gregor Schlierenzauer: Osztrák síugró, aki a 2010-es vancouveri olimpia óta veretlen

- Eva Trong: amerikai paralimpiai snowboardozó, a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság világranglistájának első helyezettje. 

 

 

Büszke vagyok arra, hogy a Samsung csapat tagja lehetek, mert ez a márka olyan inspirálóan hat az emberekre, amit minden sportoló nagyra értékel. Alig várom, hogy megoszthassam a Szocsiban szerzett élményeimet a Galaxy Note 3-on. Rengeteg barátom és családtagom akarja látni az olimpiát az én szemszögömből” – mondta Zoeggeler. 

 

A Samsung márkanagykövete a 2014-es szocsi olimpián Maria Sarapova, olimpiai bajnok teniszező lesz.  

 

A téli olimpia népszerűsítésére a Samsung mozgó stúdiókat állított fel Oroszország 15 városában, ahol a legújabb interaktív technológiáknak köszönhetően a járókelők is bepillanthatnak az olimpia aktuális eseményeibe. A mozgó konténerek érdekes bemutatókkal hozzák el a játékok izgalmát, a fővárosban, Moszkvában pedig egy állandó Galaxy Studio közvetíti élőben a szocsi játékokat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59