Új marketingvezető a Profession.hu-nál

forrás: Prím Online, 2014. január 29. 10:25

Sós Erik 2013 végén érkezett a Profession.hu marketing csapatának élére. A feladatokat Martis Istvántól, a Sanoma Media értékesítési igazgatójától veszi át, aki ideiglenesen felelt az álláskereső oldal marketingkommunikációjáért.

Sós Erik 2007 és 2013 között a Habostorta Network marketing, termékmenedzsment és ügyfélszolgálati területét vezette. A nevéhez fűződik többek között a brands.hu romániai és szlovákiai bevezetése, a magyar piacon az elsők között alkalmazott CLV alapú online médiavásárlást és tervezést. Korábban a telekommunikációs szektorban foglalkozott termékmenedzsmenttel és üzleti tervezéssel. 1999-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen Villamosmérnöki és Informatika Karán végzett, később a Gazdaságtudományi Karon szerzett MBA fokozatot, majd doktori abszolutóriumot.


Első imázskampánya, „Mindenki talál munkát” címmel január eleje óta fut az országos televíziós és rádió csatornákon, valamint a nyomtatott és online médiában. A szakember célja, hogy integrálja a kommunikációs csatornákat és hatékonyan aknázza ki a Profession.hu piacvezető szerepét.
 

Kulcsszavak: Profession.hu CIO +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59